sztárok, csillagok

Kvíz: Tippeld meg a híres emberek csillagjegyét!

Ha rendszeresen olvasol horoszkópokat, pláne, ha hiszel is abban, hogy az év azonos időszakaiban született emberek jellemvonásai és sorsa közt sok egyezés van, ezt a kvízt neked találtuk ki!

Hiszed vagy sem, online felületünkön rendre nagyon olvasottak a különféle asztrológiai előrejelzések. Akár minden csillagjegy heti jóslatát közöljük, akár egy-egy tulajdonság és csillagjegyek kapcsolatáról van szó, ezek a cikkek a legsikeresebbek közé tartoznak. Ebből arra következtetünk, hogy olvasóink egy jó része hisz a horoszkópban, de legalábbis érdeklődik az asztrológia iránt. Bizonyára olyanok is akadnak köztük, akik úgy gondolják, hogy nemcsak jellemző viselkedésük, de például frizurájuk vagy arcvonásaik alapján is be tudják azonosítani, hogy egy-egy ember melyik csillagjegy szülötte. Ők azok, akikkel már megtörtént, hogy, amikor valakinek kiderült a születési dátuma, így kiáltottak fel: „Annyira tudtam, hogy skorpió!”.

Ebben a kvízben karakteres ismert emberek és történelmi személyiségek csillagjegyét tippelhetik meg a magukat horoszkópszakértőnek valló kedves olvasók.

Kiemelt kép: Getty Images/Canva

Kitalálod ismert emberek horoszkópját?

égbolt csillagok horoszkóp csillagenergiák

Lássuk, utal-e csillagjegyükre megjelenésük vagy viselkedésük.