zöldségek
Zöldségek, gyümölcsök, pékáruk, húsok és tejtermékek – Hogyan, miben és hol tároljuk őket?
Hűtőben, kamrában, konyhai szekrényben, a legalsó vagy éppen a legfelső polcon, becsomagolva, letakarva, fedetlenül. Számos módon raktározhatjuk a különféle élelmiszereket, de vajon melyik a megfelelő hely, hőmérséklet és csomagolás számukra? Kisokosunkból kiderül!
Nők Lapja4 perc
Epermánia, gyereknapi finomságok és a piac tavaszi kincsei a Nők Lapja Konyha májusi számában
Ha tavasz, akkor irány a piac! Pakoljátok tele a kosaratokat eperrel, újburgonyával, spárgával, sárgarépával, retekkel és karalábéval, majd készítsétek el a májusi Nők Lapja Konyha 69 isteni receptjének valamelyikét! Hétvégi húsételek, gyors vacsorák, ínycsiklandó desszertek és gyereknapi meglepetések is várnak rátok legújabb számunkban. Jó főzőcskézést kívánunk!
Nők Lapja2 perc