3-csillagjegy-ujra-talalkozas-fontos-szemely

3 csillagjegy, akinek az életében újra felbukkan egy fontos személy

Nem várt meglepetést tartogat a hónap ezen csillagjegyek számára.

Mindannyian várunk egy bizonyos telefonhívást, egy levelet, vagy hogy egy különleges valaki, aki évekkel ezelőtt eltűnt az életünkből, újra kopogtasson az ajtónkon. Lehet ő rokon, barát vagy egy régi szerelem – a vágyakozás, hogy újra felvegyük vele a kapcsolatot, időről időre befészkeli magát az agyunkba. Az alábbi három csillagjegy képviselői, úgy tűnik, júliusban végre fellélegezhetnek: a csillagok azt üzenik, az ő régi ismerősük visszatérhet hozzájuk!

Az idei nyár a nagy változások időszaka lesz: van, akinek új kapcsolatot hoz majd, van, aki pénzügyi sikerekre számíthat, mások pedig visszatérhetnek régi önmagukhoz – és akár régi ismerőseikhez is. Lássuk, kik lesznek olyan szerencsések, hogy újra találkozhatnak egy-egy fontos személlyel!

3-csillagjegy-ujra-talalkozas-fontos-szemely

A csillagok azt üzenik, hogy 3 csillagjegy újra felveheti a kapcsolatot egy régi ismerőssel (Fotó: Getty Images)

1. Rák (június 22. – július 22.) 

A Rák csillagjegy számára kiemelten fontosak a társas kapcsolatok, így bizonyára nagyon megörül majd, amikor egy régi ismerőse újra felbukkan a láthatáron júliusban. Talán az utóbbi időben kifejezetten sok csalódás érte a Rákot a magánéletében, így

lehet, hogy a megmentő alakját (esetleg egyenesen a szőke hercegét) látja majd meg a régi-új barátban.

Fontos azonban, hogy ne hagyja, hogy elsodorják az érzelmei! Sok-sok év telt el a legutóbbi találkozás óta… Érdemes szem előtt tartani, hogy az emberek, bizony, változnak. Kedves Rák, légy résen, hogy kiszúrhasd, ha esetleg ez a személy nem tiszta szándékkal közeledik feléd!

A legszerencsésebb csillagjegy életében nyár közepén nagy fordulat várható.

Ha például szívességet vagy egyenesen pénzt kér tőled, duplán gondold át a döntésedet! Előfordulhat, hogy miután megkapta, amit akart, azonnal hátat is fordít neked? Tett már ilyet korábban? Esetleg épp emiatt nem beszéltetek az utóbbi időben? Most valóban nagyon fontos lesz, hogy higgadt és megfontolt maradj!

2. Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg életébe egy olyan személy térhet vissza júliusban, akiről egyébként már teljesen lemondott. Bár ez a csillagjegy nagyon melegszívű, aki egyszer keresztbe tesz neki, azt örökre száműzi az életéből. Talán pont így volt ezzel a személlyel is… De akkor most miért jött mégis vissza?

Kedves Mérleg, amennyiben úgy látod, régi ismerősöd alázattal és óvatosan, lassan közeledik feléd, megbízhatsz a szándékaiban.

Az sem kizárt, hogy rögtön a bocsánatkéréssel kezdi a mondandóját – mostanra ugyanis ő is rájött, hogy nagy felelőssége van a régi konfliktusaitokban. Csak rajtad áll, hogy elfogadod-e tőle ezt az gesztust. A legfontosabb kérdés, amit fel kell tenned magadnak ezzel kapcsolatban, hogy valóban hiányzik-e ez az ember az életedből. Szebbé, jobbá tenné a jelenléte a mindennapjaidat? Esetleg csak púp lenne a hátadon?

3. Halak (február 20. – március 20.) 

Talán a három csillagjegy közül a Halak számára jár a legnagyobb örömmel a szóban forgó találkozás. Ő ugyanis egy olyan személlyel veheti fel újra a kapcsolatot, akivel nem vita hevében váltak külön útjaik, hanem egyszerűen csak elsodródtak egymás mellől. Ráadásul a nagy visszatérés mindkettejük számára meglepetés lesz. Még az is lehet, hogy néhány örömkönny is kicsordul…

Kedves Halak, csak te tudhatod pontosan, ki is ez a rejtélyes személy, akinek társaságára az utóbbi időben olyan sokat gondoltál. Hidd el, ezúttal nem kell a közelgő búcsúzástól sem félnetek, amennyiben ugyanis mindketten úgy gondoljátok, mostantól örökre egymás életében maradhattok. Mindketten tudjátok, nincsenek véletlenek. Ti is okkal találtok ismét egymásra. A csillagok szerint nem érdemes már elengednetek a másik kezét.

3 csillagjegy, aki belép a bőség időszakába

Kiemelt kép: Getty Images