Olyan energiák vannak most velünk az asztrológia szerint, amelyek mindannyiunk számára bőséges időszakot hozhatnak, de ezekre most különösen három csillagjegy lesz fogékony.

Ők szinte tudattalanul is tudatában vannak ezen erők jelenlétének, és ezt a tudatosságot alkalmazzák ahhoz, hogy megteremtsék saját szerencséjüket.

Az asztrológia szerint következő három kiemelt csillagjegy nemcsak a magánéletében, de a munkahelyén is sikerekre számíthat, ami pedig nagyobb fokú anyagi megbecsültséggel járhat. Az Uránusz tranzit időszaka, ami ilyen erős hatással van, egész nyáron velünk lesz, így szinte semmi sem állhat az útjukba.

1. Kos (március 21. – április 19.)

A vágyakozás és a hiány napjai véget érnek. Nehéz időket éltél át, sok hullámvölggyel, pontosan tudod, hogy az ember egyszer fenn van, egyszer lenn. Az Uránusz-Vízöntő tranzit során telesen készen lettél arra, hogy megkapd azt a bőséget, aminek már itt volt az ideje. Június 25-től pedig végre a „fent” jön.

Ez nem csak az anyagi bőség időszakát hozza el a Kos csillagjegyűeknek, de az önbizalom és a szeretet időszakát is,

így mondhatjuk, hogy a jegy szülöttei legyőzhetetlennek érzik majd magukat. Jó lenne, ha minél tovább tartana a sikerszéria? Akkor gondolkodj pozitívan, ez ugyanis csak erősítheti ezt az egészet, amit a Vízöntő energiája segít életben tartani.

3 csillagjegy bőség időszaka

3 csillagjegy most belép a bőség időszakába (Fotó: Canva)

2. Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilas jegy szülöttei is a bőség és a szeretet időszakába lepnek, amennyiben nyitottak a természet erőire, és megtanulták, hogy ha együtt áramlunk velük, ahelyett hogy harcolnánk ellenük, akkor abból csak jó származhat. A Nyilas csillagjegy szülöttei mindig nyitottak a tanulásra, ez pedig június 25-én kezdődött időszak számukra is is meghozta a nyereséget minden értelemben.

3 csillagjegy, aki igazán hosszú életre számíthat.

A Nyilasok most új életet kezdhetnek, olyat, amely az önszeretetre és az önbecsülésre épül. Azzal az erővel, amellyel az életüket igyekeznek jobbá tenni, párhuzamosan anyagi bőséget is magukhoz vonzanak. Most egy kicsit nyugodtan hátradőlhetnek, és élvezhetik a munkájuk gyümölcsét.

3. Vízöntő (január 20. – február 18.)

Ha valaki pozitívan reagál az Uránusz-Vízöntő energiára, az bizony a Vízöntő. A csillagjegy szülötteinek világában most minden a legnagyobb rendben van, úgy érezhetik, hogy ez az anyagilag is bőséges állapot egyszerűen jár nekik, mert arra születtetek, hogy kényelemben éljenek. A Vízöntő jegyűek hálás természetűek, ez pedig tovább erősíti a pozitív történéseket. A jövő pedig most nem csak fényesnek tűnik a Vízöntő számára, hanem csodálatosnak és további lehetőségekkel telinek is.

De ki a legszerencsésebb csillagjegy, akinek nyár közepén nagy fordulat várható az életében?

Kiemelt kép: Canva