suri cruise névváltoztatás tom cruise

Újabb világsztár gyereke dobta el az apja nevét

Egyik gyereke sem mondhatja el, hogy róla mintázták a mintaapa szobrát.
  • Tom Cruise legkisebb gyereke is megválna az apai vezetéknévtől.
  • A világsztárnak minden gyerekével terhelt a kapcsolata.
  • Brad Pitt gyerekei ugyancsak megszenvedik a válást.

Úgy tűnik, hogy a hollywoodi világsztárok sem ússzák meg gyerekeik sommás véleményét szülői teljesítményükről. Egyre több sztárcsemete dönt úgy, hogy felvállalja elégedetlenségét vagy kritikáját valamelyik szülőjével szemben.

Suri Cruise teljesen elhidegült apjától

A legfrissebb példa Suri Cruise, aki Brad Pitt lányainak példáját követve nyíltan demonstrálta, hogy nem kíván többé Cruise utód lenni a nyilvánosságban. Legalábbis név alapján.

A 18 éves Suri Cruise a napokban érkezett el élete egyik fordulópontjához, elballagott a New York-i LaGuardia középiskolából. Az édesanyja, Katie Holmes oldalán mosolygó tinédzser neve Suri Noelle-ként lett feltüntetve az ünnepségi brosúrában. Ezt a nevet használta már korábban is az idei évben, amikor szerepelt egy iskolai musicalben. A Noelle anyja középső neve.

Brad Pitt életének ez volt az egyik legszomorúbb napja. 

Tom Cruise inkább a többi sztárral pacsizott

Mindeközben Tom Cruise az óceán túlpartján múlatta az időt. A Mission Impossible filmek sztárja ahelyett, hogy lányának gratulált volna a jeles alkalomból, Londonban tűnt fel, ahol a sorozat újabb részét forgatta. Majd más celebek társaságában Taylor Swift koncertjén csápolt, az énekesnő turnéjának londoni állomásán.

A színész a fényképek tanúsága szerint barátság karkötőket cserélgetett a rajongókkal, majd Taylor Swift VIP sátrában parolázott Hugh Grant, Greta Gerwig és Travis Kelce társaságában.

A rajongók egy része nem maradt adós az epés kommentekkel, többen megjegyezték, hogy a koncertre simán elvihette volna legkisebb gyerekét is.

Anyát és lányát azonban a jelek szerint egyáltalán nem zavarta, hogy a híres apa nem vett részt a ballagási ünnepségen. A helyszínen készült fotók tanúsága alapján boldogan nevetgéltek és együtt örültek annak, hogy Suri újabb mérföldkövet ért el.

suri cruise névváltoztatás tom cruise

Tom Cruise viszonya egyik gyerekével se felhőtlen (Fotó: Theo Wargo/Getty Images)

Már bébiként híres lett

Suri Cruise-nak már születésekor se volt esélye arra, hogy az átlaggyerekek életét élje, hiszen már csecsemőként, 2006-ban a Vanity Fair oldalain szerepelt egy fotósorozat keretében. Az akkor még egy párnak számító Tom Cruise és Katie Holmes boldogsága határtalannak tűnt.

2012-ben döntött úgy Katie Holmes, hogy beadja a válókeresetet, férje körül pedig egyre gyakrabban röppent fel a pletyka, hogy elhagyta gyerekét. Tom Cruise 2013-ban még egy rágalmazási pert is indított a Life & Style és In Touch kiadványok kiadója, a Bauer Publishing ellen.
Akkor a színész így nyilatkozott: „Az az állítás, hogy a válásom után elhagytam Surit, nyilvánvalóan hamis. Semmiképpen nem zártam ki Surit az életemből – sem fizikailag, sem érzelmileg, sem anyagilag vagy más módon.”

Tom Cruise azt is elmondta, hogy szinte minden nap beszélt telefonon az akkor hatéves Surival, és rendszeresen kapott híreket a barátaival és iskolai előmenetelével kapcsolatban.

Nem egyértelmű a viszonya az előző házasságából származó gyerekeivel sem. Bellát és Connort még Nicole Kidmannel fogadták örökbe, akivel egyébként szintén nem nagyon látni közös képeket.

Egyelőre nem tudni, hogy Suri névváltoztása végleges és jogi procedúrát von maga után vagy egyelőre művészi választásról van szó. Könnyen lehet azonban, hogy a tinédzser beáll a hollywoodi sztárcsemeték közé, akik lemondtak apjuk nevéről.

Brad Pitt gyerekeinek nem kell az apai név

A közelmúltban a legnagyobb port Brad Pitt esete kavarta. Néhány hete tornádóként söpört végig a hír a médiában, hogy Pitt és Angelina Jolie 15 éves közös lánya, Vivienne Jolie-Pitt az apai vezetéknév nélkül tűnt fel egy Broadway darabban. Nem sokkal előtte pedig nővére, Shiloh hivatalosan is kérvényezte, hogy elhagyhassa a Pitt nevet, miután betölti a tizennyolcat.

Az egykori páros harmadik lánya sem maradt el húgaitól, az interneten elterjedt egy videó, amelyben a 19 éves Zahara az egyetemen Zahara Marley Jolie-ként mutatkozik be.

Tom Cruise meghódította Diana hercegnőt is. Vagy mégsem?

Kiemelt kép:  Gotham/GC Images