A hercegné és a hollywoodi színész a Mission Impossible forgatásán találkozott egymással.

Néhány centin múlt, hogy a Lady Dianát és Tom Cruise-t nem emlegethetjük úgy, mint a kilencvenes évek álompárja? Darren McGrady, a walesi hercegné egykori séfje egy Twitter-posztban árulta el, hogy Lady Diana szívesen randizott volna a hollywoodi színésszel, ha az magasabb lett volna.

„Emlékszem, Diana hercegné elvitte a fiait a Mission: Impossible forgatására, és találkoztak Tom Cruise-zal. Vilmos és Harry odáig voltak a pirotechnikáért. De Diana… »Na ő is lekerült a listáról, Darren. Túl alacsony!«” – idézte vissza a hercegné reakcióját a séf.

Lady Diana, és fiai, Harry és Vilmos herceg 1995-ben. Fotó: Anwar Hussein/WireImage

Korábban a séf azt mondta: „Diana egyik reggel bejött a konyhára, és hozzám fordult, »Darren, kaptunk egy meghívást, elmehetünk megnézni a Mission: Impossible forgatását a londoni Pinewood Studiosba, magammal vihetem Vilmost és Harryt.« Persze a fiúk akkoriban még kicsik voltak, de sejthető volt, hogy a pirotechnika és minden más lenyűgözi őket. »Szerinted élveznék?«, kérdezte Diana.” Darren McGrady aztán erre azt válaszolta, nem biztos benne, hogy a fiúknak mennyire tetszene, de a hercegné legalább találkozhatna Tom Cruise-zal. A séf visszaemlékezése szerint Lady Diana erre valami ilyesmit reagált: „Darren, lelövöd a poént.”

Tom Cruise  a Mission: Impossible című, 1996-os akciófilmben. Fotó: Murray Close/Getty Images

A hercegné a forgatáson tett látogatás után betért a konyhára a séfhez. „Bejött, felkapott néhány gyümölcsöt, de nem beszélgetett velem. Amikor sétált kifelé, odavetette:

»Na ő is lekerült a listáról, Darren. Túl alacsony!«”

Azt egyébként nem tudni, hogy Tom Cruise-nak bejött-e Lady Diana…

Forrás: MyLondon.news, The International News; Kiemelt kép: Getty Images