katalin hercegne gyogyulas

Katalin hercegné jól reagál a gyógyszerekre: vajon mikor tér vissza?

Nyugodtan állíthatjuk, hogy az egész világot sokkolta a nyilvánosságtól háttérbe húzódott Katalin hercegné diagnózisa. A hasi műtéte után kiderülő daganatos megbetegedés még a házaspár közeli ismerősei szerint is komolyan megrendítette Vilmost és a gyerekeket. A gyógyulás azonban egyre közelebb kerül.

A találgatásokat eloszlató videóban Katalin hercegné a szokásos vékonyságával ugyan, de erőteljes hangon, a helyzethez képest jó állapotban

osztotta meg a nyilvánossággal betegsége néhány részletét.

A kemoterápia azonban, amelyet megelőző jelleggel kap, bizony nem arról híres, hogy erősebbé és élettelibbé varázsolja a pácienseket. A legújabb hírek szerint azonban Katalin hercegné meglepően jól tolerálja a gyógyszereket és sokkal jobban van.

Katalin hercegné a gyógyulásra koncentrál

Az elmúlt napokban kirándult a családjával, és a munkába is visszatért. A mentális egészség hete alkalmából férjével egy új videót tettek közzé a közösségi médiában, amit Vilmos és Katalin együtt készítettek. Bár egyes hírek ellentmondanak egymásnak, Katalin talán már ősszel visszatérhet. A palota viszont hangsúlyozta, hogy nem tűztek ki hivatalos dátumot.

Jelenleg a legfontosabb, hogy a hercegné visszanyerje egészségét,

ennek érdekében pedig mindenki összegyűlt körülötte: Vilmos, a szülei, valamint a nővére és a bátyja is. Vilmos és Katalin kapcsolata erősebb, mint valaha, immár 13 éve házasok, amit egy különleges fotóval ünnepeltek meg. Senki sem sietteti a hercegnét a visszatérésben, akkor és olyan munkákat vállal el, amilyeneket szeretne. Ám ha felépülése ilyen ütemben halad, talán már idén találkozhatunk vele a nyilvánosság előtt.

katalin hercegne gyogyulas

Katalin hercegné gyógyulása jó ütemben halad (Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images)

Az egész család a gyógyulás útján

Eközben a prosztatarákkal küzdő III. Károly király is jól viseli a kezeléseket. Utazik, templomba jár, sok helyen találkozhatunk vele és feleségével, úgy látszik, gyógyulása jó úton halad. Nemrég egy színdarabot néztek meg Kamillával a Royal Academy of Dramatic Art páholyaiban, amelynek témája kissé ironikusan a családon belüli árulás volt.

Ha kíváncsi vagy, eközben Vilmos herceg hogyan kapcsolódik ki, olvass tovább a királyi családról!

Kiemelt kép: Getty Images