katalin-hercegne-mindennapjai

Szívszaggató információ szivárgott ki Katalin és Vilmos mindennapjairól

Egy barátjuk szólalt meg a sajtóban.

Már évek óta Amaia Arrieta öltözteti Katalin hercegné és Vilmos herceg gyerekeit, a 10 éves György herceget, a 9 éves Sarolta hercegnőt és a 6 éves Lajos herceget. Katalin rákdiagnózisa óta alig szivárgott ki bármilyen információ a család mindennapjairól, a világ pedig egy emberként szurkol a hercegné mielőbbi teljes gyógyulásáért. Közeli barátjuk, a tervező Amaia Arrieta most elárulta, valóban nagy a baj.

Amaia Arrieta a The Telegraphnak adott nemrégiben interjút, amelyben felelevenítette az első alkalmat, amikor az ő ruhájában kapták lencsevégre a kis György herceget. „Úgy tudtam meg, hogy György herceg az én tervezésemet viselte, hogy bevásárlás közben megláttam a képét egy magazin címlapján – idézte fel a sorsdöntő pillanatot. – Már azelőtt is megfordultak az üzletemben, de sosem tudni, hogy valóban viselni fogják-e az ott megvásárolt ruhákat. Mérhetetlen büszkeséggel tölt el, hogy a királyi család tagjait öltöztethetem.”

Mind láttuk már legalább egy költeményét

Sarolta hercegnő épp egy Amaia London-szoknyát visel azon a manipulált családi fotón is, ami miatt Katalin hercegné utólag magyarázkodni volt kénytelen.

Egészen azóta Arrieta – a gyerekek dadusával, Maria Teresa Turrion Borrallóval szoros együttműködésben – találja ki és alkotja meg azokat a ruhákat, amelyekben a királyi család legifjabb tagjait általában láthatjuk. Akár olyan jelentős alkalmakkor is, mint például Eugénia hercegnő 2018-as esküvője, vagy a szintén igen nagy sajtóérdeklődésre számot tartó családi karácsonyi templomlátogatás. „Gyakran nagyon szoros a határidő – osztotta meg munkájával kapcsolatban a tervező. – De a gyerekek végül mindig remekül néznek ki.”

Katalin hercegné a poklok poklán megy keresztül

Amaia Arrieta azonban nem csak munkájáról mesélt az interjúban. Röviden azt illetően is megszólalt, hogyan éli mindennapjait a család Katalin hercegné diagnózisa óta. „Teljesen összetört a szívem. Amennyire én látom, a poklok poklán mennek keresztül – fogalmazott. – Remélem, hogy visszatérnek.” De nemcsak ő, hanem a napokban

Vilmos is beszélt mostani életükről.

A herceg újra munkába állt felesége diagnózisa óta. Április 30-án a Newcastle-i James’ Place jótékonysági szervezetnél tett hivatalos látogatást, és itt bonyolódott csevejbe egy járókelővel.

katalin-hercegne-mindennapjai

Katalin hercegné bejelenti rákdianózisát (Forrás: YouTube)

Az ismeretlen nő tapintatosan és aggódóan így szólt a herceghez: „Nem bánja, ha megkérdezem, hogy van a felesége és a gyermekei?” Mire Vilmos herceg azt válaszolta: „Mindannyian jól vagyunk, köszönjük”. „De, ugye, Katalin hercegné is?” – kérdezte a nő, aki egészen biztosra akart menni. Vilmos erre megismételte: „Mindannyian jól vagyunk”.

Bármi is legyen az igazság, abban senki sem kételkedhet, hogy

Katalin hercegné és Vilmos herceg életük talán legnehezebb időszakán mennek épp keresztül – kicsi gyermekeikről nem is beszélve.

Az utóbbi időben a brit királyi család több tagját is súlyos betegséggel diagnosztizálták. Előbb annak a híre járta be a világot, hogy III. Károly királyt prosztatarák ellen kezelik, majd András yorki herceg volt felesége, Sarah Ferguson árulta el, hogy bőrrákkal küzd. Ezután tudtuk meg, hogy a walesi hercegné szintén kemoterápiát kap. Mindannyian drukkolunk, hogy mielőbb teljesen felépüljenek!

Korábban Lami Juli gondolkodott el arról – Katalin hercegné betegsége kapcsán –, hogy mennyire is tartoznak ránk valójában a hírességek magánügyei.

Kiemelt kép: Katalin hercegné és Vilmos herceg tavaly karácsonykor – Fotó: Samir Hussein/WireImage via Getty Images