Bár sokan álmodoznak róla, hogy boldog párkapcsolatban éljenek, ez a három csillagjegy valóban ki is tud teljesedni a házasságában, a feleség szerepében.

Akármennyire is klisé, igaz, hogy a legtöbben álmodozunk a nagy Őről. Arról a számunkra épp tökéletes emberről, akivel örök szeretetben, kölcsönös tiszteletben és hűségben élhetjük le az életünket. Akivel csak nagyon ritkán veszekszünk – és akkor is igazából csak a mindenért kárpótló, eget rengető békülés reményében. De hiába látjuk magunkat lelki szemeink előtt makulátlan, gyöngysoros feleségként, valójában csak néhány csillagjegy számára válhat mindez valósággá.

Ők azok, akik vasárnap reggel kicsit kócosan és fáradtan, de mindig mosolyogva sütögetik a tükörtojást két (vagy több) főre, akik kizárólag szuperlatívuszokban tudnak beszélni házasfelükről, és akikre emiatt egy kicsit mindig kételkedéssel vegyült irigységgel tekintenek a többiek. Pedig számukra tényleg valóra vált álom a párkapcsolat, a házasság. Persze, azt senki sem mondta, hogy ebben nincs rengeteg munkájuk!

1. Halak (február 20. – március 20.)

A Halak csillagjegy szülötte kivételesen kreatív és gyakorlatias. Talán épp ebben rejlik legnagyobb ereje a házasság terén. Tudniillik mindig van egy megmentő ötlete, egy frappáns válasza, még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Örök optimizmusa az élet legnagyobb nehézségein is átsegíti, így a házasság hullámvölgyein egyaránt. Ő az, akit látszólag sosem lehet kihozni a sodrából, aki képes higgadt magabiztossággal kezelni a leghajmeresztőbb dilemmákat.

Szerencsés ember az, akinek felesége Halak jegyű, ugyanis valóban derű és könnyedség egy ilyen társsal az élet. Bár néha szétszórtnak és túlságosan is elvarázsoltnak tűnik, a Halak valójában mindig a realitások talaján marad, és sosem nyújtózik tovább, mint ameddig a takarója ér – sem anyagi, sem más értelemben. Boldogságához azonban elengedhetetlen, hogy minden nap kapjon egy apróságot, némi kedvességet, ami biztosítja afelől, hogy a megfelelő emberre áldozza drága idejét és lehengerlő energiáját.

3-csillagjegy-jo-feleseg

A Bika csillagjegy szülöttének mottója: „Az életet élvezni kell!” (Fotó: Getty Images)

2. Bika (április 21. – május 20.)

A Bika csillagjegy képviselői messze földön híresek arról, hogy imádnak a testi örömök oltárán áldozni. Számukra semmi sem fontosabb annál, mint hogy jól érezzék magukat a bőrükben. Ennek eredményeképp bármikor kaphatóak egy kis kulináris kalandozásra, egy jóleső délutáni szunyókálásra – esetleg összebújásra. Ez a tulajdonságuk sokak szemében vonzóvá teszi őket, nem csoda hát, hogy minden évben versenyben vannak a legremekebb feleség címéért!

Egy Bika feleség mellett sosem kell sietni, az élet legapróbb (és legnagyobb) örömeire, valamint azoknak kiélvezésére is mindig jut idő. Szeretnek olaszosan élni: nagyokat nevetni, enni, utána kényelmesen elfogyasztani egy finom kávét – később pedig jöhet a tánc! Hajlamosak azonban a vélt komfort érdekében kihátrálni olyan kalandokból, amelyek első látásra túl nagy erőfeszítést igényelnek tőlük. Ilyenkor szabad egy kicsit noszogatni őket, ha ugyanis végül beadják a derekukat, általában nagyon jól mulatnak, és végtelenül hálásak az újabb, életre szóló élményekért.

3 csillagjegy, akiből tökéletes férj lehet!

3. Vízöntő (január 21. – február 19.)

Senki sem lepődik meg rajta, ha azt mondjuk, a Vízöntő az egyik legintelligensebb csillagjegy. Éleslátása, szikrázó humora és szabad szelleme mindig elkápráztatja a környezetét. Sosem lehet mellette unatkozni, társa épp ezért nagyon büszkén viszi társaságba Vízöntő feleségét. Bármilyen terembe belépve az összes szem rá szegeződik, ő pedig csak úgy lubickol ebben a helyzetben!

A Vízöntő legerősebb ütőkártyája, hogy sosem lehet kiismerni, mindig tartogat meglepetéseket. A feleség szerepe mégis meglepően jól áll neki, hiszen tudattalanul is képes megakadályozni, hogy a partnere tehernek érezze az elköteleződést. Úgy is mondhatnánk: a hét minden napjára jut egy személyisége – csak arra érdemes odafigyelnie, hogy ezek a legelőnyösebb vonásait domborítsák ki. Az élet tagadhatatlanul nagy kaland egy Vízöntő feleséggel, csak bírja vele tartani a lépést választottja!

És azt tudod, melyik az a 3 csillagjegy, akiből remek anyós válik?

Kiemelt kép: Getty Images