nyari-korom-2024

2024 nyarán ezek lesznek a legtrendibb körmök – 5 tuti tipp a következő hónapokra

Ezek lesznek a legnagyobb trendek idén a manikűrözésben – mutatjuk, milyen színek és formák dominálnak a következő hónapokban!

Bizonyára sokan fellélegeznek, ha eláruljuk: idén végre búcsút inthetünk az extremitásoknak, és újra beköszönt az egyszerű elegancia egyeduralma. Legalábbis ami a nyári manikűrtrendeket illeti.

De persze azoknak sem kell aggódniuk, akik élnek-halnak a látványos és egyedi körmökért – megmutatjuk, ők hogyan hozhatják közös nevezőre egyéniségüket a divat legújabb irányzatával.

Nyári köröm 2024: Íme, az 5 legtrendibb manikűr

Összegyűjtöttük, milyen színek és formák uralkodnak 2024-ben a nyári köröm világában.

1. Juhú! Újra divat a rövid!

Remek hírrel készültünk azoknak, akik számára kulcsfontosságú a praktikum, ha manikűrről van szó. 2024-ben ugyanis kifejezetten divatosnak számítanak a rövid körmök! Ennek értelmében ápolt, rövid és tiszta körmeink ezen a nyáron már nemcsak egészségi állapotunkról, hanem trendérzékenységünkről is árulkodhatnak. Ki mondta, hogy nem lehet kényelmes is, ami sikkes?

2. Ha mégis hosszút szeretnél, válaszd az orosz mandulaformát!

Persze tudjuk, hogy vannak, akiknek már-már a személyiségük egy része, hogy hosszú, látványos, extrém körmöket hordanak télen-nyáron. Nekik sem kell a divat oltárán feláldozniuk az identitásukat, a hosszabb fazonok közül ugyanis az orosz mandulaforma kifejezetten trendinek számít idén nyáron. Az orosz mandula körömforma a klasszikus mandulaforma variációja, de annál feltűnőbb, hosszabb és hegyesebb – remekül passzol például a tűsarkakhoz.

3. Pasztell az alapja mindennek

Ahogyan azt a fentebb beágyazott képekből már előre sejteni lehetett, színek közül idén nyáron a pasztellek lesznek a legnépszerűbbek. Amennyiben egyszerre divatos és szép, letisztult manikűrt szeretnénk, mindenképp válasszunk a bőrünk színével leginkább harmonizáló árnyalatú alapozást – majd arra jöhet a díszítés!

nyari-korom-2024

2024-ben minden igazán trendi nyári köröm alapja a pasztell lesz (Fotó: Getty Images)

A plusz színek tekintetében is érdemes a pasztell palettáján maradni. Nagyon trendi lesz például a fagyiszínekben pompázó francia díszítőcsík (ami a nyitóképünkön is szerepel), de ha még több vidámságra vágyunk, akár az egész körömfelületre kérhetünk pasztell szivárványt! Ha jobb szeretjük a színes, de monokróm manikűrt, válasszunk egyforma babarózsaszín, menta vagy sárga körmöket!

4. Csillogás mindenekfelett

Az idei trendek azoknak is kedveznek, akik ennél egy kicsit több izgalomra vágynak. 2024 nyarán különösen divatosak lesznek a csillogó körmök, és az mindegy is, hogy ezt a ragyogást strasszkő vagy fémes fényű körömlakk okozza. Ebben az esetben is fontos kitétel azonban, hogy a köröm alapszíne valamilyen pasztell árnyalatban pompázzon – erre kerüljön tehát díszítésként az azt megvadító csillám!

5. Gyümölcsök édesítik az összhatást

Idén nyáron különösen nagy népszerűségnek örvendenek majd a gyümölcsöket (görögdinnyét, cseresznyét, kivit), virágokat és pillangókat megidéző díszítések is. Fontos, hogy ezek szintén pasztell alapra kerüljenek, és maguk is halvány árnyalatokban tündököljenek.

Láthatjuk tehát, hogy a 2024 nyári körömtrendek, bár a visszafogottságra és az eleganciára épülnek, elég teret biztosítanak személyes kreativitásunk kibontakozásának is. Próbáljuk ki minél több változatukat – hisz a nyár még csak most kezdődik!

Ha már eldöntötted, hogy milyen nyári köröm a neked való, irány a körmös! De vigyázz! Ez a 10 mondat sose hagyja el a szádat a szalonban!

Kiemelt kép: Getty Images