Christina Aguilera új manikűrjén rengetegen kiakadtak – nem véletlenül

Ha szereted az absztrakt művészetet, és nem riadsz meg a szokatlan dolgoktól sem, ezt neked találták ki.

A 42 éves Christina Aguilerának soha nem kellett a szomszédba mennie egy kis extravaganciáért (és polgárpukkasztásért sem), így valójában meg sem lepődtünk azon, hogy az úgynevezett „vaginakörmök” hóbortja nála is betalált. Az énekesnő ugyanis a szexuális egészségről, illetve az elfogadásról beszélt nemrég a nagy népszerűségnek örvendő Call Her Daddy című podcast műsorban, látványos, vaginát mintázó manikűrje pedig Alex Cooper műsorvezető figyelmét sem kerülte el.

De mégis miért kérnénk ilyet a manikűröstől? Aguilera Zola Ganzorigt sztárkörmössel dolgozott együtt igencsak megosztó manikűrjén (itt pedig egy szintén furcsa pedikűrtrendről is olvashatsz), ami tökéletesen illett az énekesnő szexuális wellness márkájának legújabb síkosítójának rózsaszín üvegéhez. Mivel Aguilera a cég társalapítója és vezető márkatanácsadója, így feltételezhető, hogy ezzel a körömdizájnnal ünnepelte a cég sikeres indulását, ami ingyen reklámot is jelentett számára. A furcsa – és egyre felkapottabb – körömdísz mindenféle formában és méretben létezik, a valódi női nemi szervekhez hasonlóan igencsak változatos külső jegyekkel rendelkezik, és tűpontos részletezésének hála egészen valóságszerűnek tűnik – akárcsak az énekesnő hatalmas, vaginát ábrázoló 3D-s körmei. (Amiről döntse el mindenki saját maga, hogy mennyire ízléses, illetve ha kíváncsi vagy arra, hogyan lehet pelenkát cserélni olyan extrém méretű körmökkel, mint amilyet az énekesnő kollégája, Cardi B is visel.)

Asa Bree körömművész szerint sokan undorítónak és perverznek találják, a legtöbbeknek azonban tetszik az ötlet, mert fontos, hogy a vaginánkat – amit szégyenszemre rejtegetünk –, úgy kezeljük, mint bármely más testrészünket. De azért valljuk be, lázadás ide vagy oda, mégsem szeretnénk bugyi, illetve nadrág nélkül róni az utcákat, így a legideálisabb megoldásnak az tűnik, ha a manikűrünkön keresztül hívjuk fel a figyelmet az önszeretet és elfogadás fontosságára. „Mindig is azt szerettem volna, hogy a nők jól érezzék magukat a bőrükben.

A szexualitást sokszor manapság is szégyen és félelem övezi, nőként pedig számtalan stigmát kell elszenvedünk már a neveltetésünktől kezdve. Pedig ebben a játékban nincs semmi, amit szégyellnünk kellene:

ápolnunk, gondoznunk és ünnepelnünk kell ezt a nagyon fontos részt” – mondta Christina a nemi szervére mutatva Alex Cooper műsorvezetőnek (a szexualitásról és a témát övező tabukról bővebben mi is beszélgettünk dr. Benkovics Júlia szülész-nőgyógyásszal). 

Aguilera rózsaszín, 3D-s manikűrje egészen szoborszerű volt, de a matricáktól az ecsetfestésig számtalan módszerrel kivitelezhető a megjelenés. Íme, egy kis inspiráció (igyekeztünk a jó ízlés határain belül maradni), ha eléggé bevállalósnak érzed magad hozzá!

Kiemelt kép: Christina Aguilera a Billboard Women in Music 2022 rendezvényén 2022. március 2-án a kaliforniai Inglewoodban (Emma McIntyre/Getty Images for Billboard)