Így lehet extrém hosszú műkörmökkel pelenkát cserélni

Még mindig gyakran cukkolják az extrém műkörmöket viselőket olyan kérdésekkel, mint például hogyan főznek, mosakodnak, takarítanak „ilyen karmokkal” – jóllehet a hosszú körmök trendjével évtizedek óta együtt élünk. Legutóbb Cardi B rappertől kért tanácsot pályatársa, Kash Doll a hosszú körmökkel történő gyerekpelenkázás fortélyaival kapcsolatban – Cardi B pedig nem volt rest videóban prezentálni, hogyan boldogul a mindennapok során.

Cardi B a csúfolódók szájára lakatot tett videójával, a kisgyerek szerepét alakító plüssmacit ugyanis olyan makulátlanul pelenkázta be tizenpár centis műkörmeivel, hogy csak ámulunk. 

„Tízéves korom óta ilyen hosszú körmeim vannak” – kommentálta a rapper mutatványát, amit valóban mindenféle erőfeszítés nélkül kivitelezett. Pályatársa, Kash Doll bevallása szerint még a ragasztható műkörmeivel is csak nagy nehezen képes mindezt megtenni, így sok mindenki más mellett számára is hasznos lehet a most közzétett (lentebb megtekinthető) „oktatóvideó”. 

Sokak örömére a felvételen még a rapper hároméves kislánya, Kulture is feltűnik – aki, miután rácsodálkozik a pelenkázón fetrengő plüssmacira, meg is kérdezi édesanyját, hogy mi okból tisztogatja a figura fenekét. Cardi B minderre nevetve annyit válaszol: „hosszú történet”.

„Nyugi, rá fogsz érezni! De amúgy fiúkat pelenkázni nekem is nehezebb, mert több kis redőjük van” – nyugtatta barátnőjét Cardi B, hozzátéve, hogy a kezeslábas begombolása még két gyerek után is nehézséget okoz számára (de lássuk be, a patentokkal még a legrövidebb körmöket viselő szülőknek is gyakran meggyűlik a baja).

Cardi B-nek és szintén rapper férjének, a Migos formációból ismert Offsetnek szeptember negyedikén született meg Wave Set Cephus nevű kisfia, a hároméves Kulture Kiari Cephus öccse. A család gyakran oszt meg fotókat magáról a közösségimédia-felületein. 

Az extrém hosszú műkörmök (hosszú ideje tartó hódításuk ellenére még mindig) igen megosztó divatirányzatnak számítanak, és annak ellenére is gyakran (különösebb ok nélkül) heves reakciót vált ki ellenzőikből, hogy idén már a hosszú lábkörmök trendjét is számos platform beharangozta.

Korábban írtunk róla, hogy a hossz nem csak esztétikai kérdés a körmök esetében, hanem egészségünkre is hatással lehet; a lábkörmök ugyanis sokkal íveltebbek, rugalmatlanabbak a kezünkön lévőknél, így ha ennek tetejében még túl merev műanyaggal is felturbózzuk őket, az nem csak érzésre lehet kellemetlen, hanem fertőzések, gyulladás és fájdalom melegágyává tehetjük általa ujjvégeinket. 

Kiemelt kép: Delmaine Donson/Getty Images