Intimgyanta terheseknek? – Chrissy Teigen a rajongóitól kért tanácsot

Az egykori modellnek kérdései vannak...

Chrissy Teigen eddig is ismert volt arról, hogy szeret tabukat döntögetni, és gyakran ír Twitter-oldalán személyesebbnél személyesebb témákról – legyenek azok akár tragikus, akár komikus jellegűek. (Arról is megrázó őszintséggel írt, amikor 2020-ban terhességének 28. hetében halva kellett megszülnie kisfiát, Jacket.) Ezúttal szintén egy sokakat érintő problémát feszegetett: nem mást, mint a terhesség alatti szőrtelenítés kérdését – pontosabban az állapotos nők intimgyantázási szokásait.

Teigen azon morfondírozott nyilvánosan, hogy terhesség alatt „odalent” gyantáztatni vajon csak kicsit, vagy sokkal-sokkal fájdalmasabb érzés a megszokottnál.

Követői pedig nem voltak restek megosztani a 37 éves sztárral saját tapasztalataikat, valamint véleményüket már magával a kérdésfeltevéssel kapcsolatban is.

Csak lézerrel ne!

Korábban mi is írtunk róla, hogy bár egyre elterjedtebb a végleges, lézeres szőrtelenítés, vannak bizonyos helyzetek és állapotok, amelyek esetén egyáltalán nem ajánlott, sőt, akár veszélyes is lehet ehhez a módszerhez folyamodni. „Ilyen például a súlyos, lángoló fázisban lévő autoimmunbetegség, a nem beállított diabétesz, az érintett terület bőrbetegsége, sérülése, fényérzékenyítő hatású gyógyszerek szedése, illetve a terhesség” – nyilatkozta akkor lapunknak Dr. Pellion Szilvia bőrgyógyász, kozmetológus, aki az otthoni szőrtelenítőeszközökkel kapcsolatban is fontos dolgokat árult el.

„Minek is vesződnénk vele?” – kérdezett vissza egy felhasználó, mire a sztár azzal csapta le a labdát, hogy „csak az orvosoknak próbálna segíteni vele”. Mások azt vetették fel, mi lenne, ha csak simán trimmelné? „De hát nem is látom!” – írta Teigen őszinte válaszában; többen pedig azzal nyugtatták a hírességet, hogy ne is próbálja ő megoldani ezt a problémát, hiszen szülés előtt úgyis leborotválják majd a kórházban. Persze azért voltak, akik komolyan vették a kérdést: egy felhasználó például azt írta, hogy a terhesség alatt gyantáztatni szerinte „sokkal rosszabb… Az őseim képe derengett fel előttem közben” – és ezzel a véleménnyel rengetegen egyet is értettek.

A válaszok alapján tehát összességében elmondható, hogy a többségnek a terhessége során végzett gyantázás sokkal jobban fáj, mint ahogy azt egyébként megszokták… De bármilyen magas is legyen Chrissy Teigen fájdalomküszöbe, az kétségtelen, hogy már nagyon készül a férjével, John Legenddel közös harmadik gyerekük érkezésére. Ráadásul egyáltalán nem meglepő, hogy a legapróbb részletek miatt is némi aggodalom tölti el, tavalyelőtt ugyanis megosztotta a világgal, hogy gyermekeiknek, a 4 és fél éves Miles Theodore-nak és a 6 és fél éves Luna Simone-nak már egyszer majdnem született egy kistestvére, Jack, akit sajnos elveszítettek.

Bízunk benne, hogy ezúttal minden zökkenőmentesen alakul majd!

Kiemelt kép: Chrissy Teigen a 2022-es Grammyn, Las Vegasban – Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic