Chrissy Teigen nem tudja feldolgozni kisfia elvesztését

Jacktől tavaly szeptemberben kellett elköszönnie, miután a nagy küzdelmek ellenére sem sikerült megmenteni az életét.

Chrissy épp harmadik könyvének debütálásán dolgozik, emiatt hosszú posztban írt Instagramján elvesztett kisfiáról. „Az utóbbi időben sokszor gondoltam vissza New Yorkra, amikor még minden olyan egyszerűnek tűnt, végiggondoltam mindazt, ami nem csak ebben az évben, de eddigi életemben történt velem. Mindez akkor kezdődött, amikor azon törtem a fejem, milyen szöveget írjak a harmadik szakácskönyvem mellé, és valamiért azt írtam, hogy »itt van a harmadik babám«. Majd belém hasított, hogy soha nem lesz itt a harmadik babám.”

A végzetes nap

A modell és férje, John Legend tavaly szeptemberben vesztették el kisfiukat, miután kicsivel a 28. hét előtt Chrissy erősen vérezni kezdett. Kiderült, hogy a tragédiát részleges méhlepény leválás okozta, és az orvosok hiába küzdöttek a babáért. Chrissy veszélyeztetett terhesként végig nagyon sokat feküdt, férje és édesanyja segítették a mindennapokban. 

A házaspár több fekete-fehér képet is posztolt a borzalmas napról, amelyek egyikén a baba is látható volt, amint épp elköszönnek tőle.

A modell ezt írta a képek mellé: „Nem tudták elállítani a vérzést, annak ellenére, hogy vérátömlesztést is kaptam. Nem volt elég. Azelőtt a kórház elhagyásáig soha nem neveztük el a gyerekeinket, de őt mégis Jacknek szólítottuk. Szóval ő mindig is Jack marad nekünk. Nagyon küzdött azért, hogy a családunkhoz tartozzon, és ez örökké így is marad. Drága, Jack, nagyon sajnálom, hogy nem adhattuk meg azt az otthont, amit megérdemeltél volna. Örökké szeretni fogunk.” Kiderült, hogy akkor a férje, John ellenezte, hogy lefotózzák a babát és mindazt, ami a kórházban zajlik, de Chrissy ragaszkodott hozzá. „Tudtam, hogy később meg akarom osztani ezeket a felvételeket, még ha mások nem is értenek vele egyet. Ezek a képek azoknak készültek, akiket érdekel, a többiek véleménye meg nem számít.”

Új életet kezdett

A mostani posztban azt is leírta, hogy egy ideig gyakorlatilag funkcionáló alkoholista volt, viszont most már nincs ott az alkohol, hogy megbénítsa az érzéseit, amelyek arra várnak, hogy feldolgozza őket. Tavaly decemberben Teigen szintén az Instagramon árulta el, hogy végleg felhagyott az alkohollal, és négy hete színjózan, ami a most 5 éves Luna és a 3 éves Miles miatt is fontos. Nem sokkal később a The Ellen DeGeneres Show-ban azt is elmondta, hogy

a baba elvesztése sok mindenre rávilágította,

többek közt arra, hogy fel kell hagyni az alkohollal, amit sokszor túlzásba vitt. „Bizonyos értelemben tényleg megmentett engem a baba, mert nem hiszem, hogy valaha is felfedeztem volna a józanság felszabadító érzését és azt a terápiát, amire szükségem van. Ráleltem arra az útra, amin igazán jól érzem magam” – mondta Chrissy, aki októberben megjelenő könyvét, a Cravings: All Together: Recipes To Love-ot (Sóvárságok: Mindannyian együtt: Receptek a szeretethez) Jack emlékének szenteli.

Kiemelt kép: Getty Images