Egy utcazenész épp akkor énekelte John Legend dalát, amikor az énekes felbukkant

Bármennyire hihetetlen, mindez véletlen volt.

Valószínűleg minden olyan énekes számára, aki valaki másnak a dalát énekli, titkon vágyik arra, hogy a dal eredeti előadója egyszer meghallgassa az előadását (amennyiben az lehetséges). Egy 22 éves énekes, Radha Rao (művésznevén csak Radha) számára mindez valóra vált. És még jó kis borravalót is kapott.

Történt ugyanis a minap, hogy a lány szokásos „koncertjét” adta a Faneuil Hall bevásárlóközpont előtt, amikor is John Legend népszerű dalát, az All of Me-t kezdte énekelni. Ahogy az utcazenészek előadása alatt az ilyenkor lenni szokott, emberek jöttek, mentek, megálltak, hallgatták kicsit, majd tovább álltak. És akkor bukkant fel a Grammy-díjas énekes, aki épp a plázában járt feleségével, Chrissy Teigennel és gyerekeivel az esti koncertje előtt. 

Legendnek annyira tetszett a műsor, hogy a végén megölelte Raót, és persze pénzt is adott neki. A 22 éves utcazenész elmondta, hogy azt sem tudta, hogy Legend épp Bostonban van.

„Láttam valakit ballonkabátban és maszkban két gyerekkel az oldalán az emberek között. Gondoltam is, hogy milyen vicces, úgy néz ki mint John Legend.”

Aztán a férfi levette a maszkot, és Radhának feltűnt, hogy ez bizony valóban a híres énekes. „Elképesztő volt – mondta az énekesnő. – Az emberek kíváncsiak voltak, hogy az egészet megrendeztük-e, dehát ez teljes véletlen volt.” Az esetet természetesen rengetegen rögzítették, és a felvétel futótűzként terjedt az interneten.

A lány azt sem tudta, hogy aznap Legendnek koncertje lesz a városban, ezért aztán amikor éneklés közben rájött, hogy tényleg a sztárt látja, zavarában annyit kiabált oda neki a dal közben, hogy „Miért vagy Bostonban?” Mert mint mondta, „ez volt az első gondolat ami eszembe jutott. Hogy miért van itt? Mennyi az esélye, hogy John Legend pont a városban van, amikor az ember éppen az ő számát énekli. Képtelenség” – mesélte a The Boston Globe-nak. Radha egyébként nemrég végzett a Bostoni Egyetemen, pénzügyet tanult, és egy zenei technológiai vállalatnál dolgozik. Hétvégenként és éjszakánként azonban Boston környékén koncertezik szállodákban, különböző luxusingatlanokban, illetve az elmúlt két hónapban a Faneuil Hallban.

Kiemelt kép: Getty Images