Madonna a fenekét mutogatva ünnepeltette magát apák napja alkalmából

Az idén 64 éves popkirálynőnek megint sikerült botrányosan ünnepelnie.

Madonna hat gyermek anyja: az exférjétől, Carlos Leontól született 25 éves lányának, Lourdes Leonnak, másik exférjével, Guy Ritchie-vel közös fiának, a 21 éves Rocco Ritchie-nek vér szerinti, valamint a 16 éves David Bandának, a 16 éves Mercy Jamesnek, és 9 éves ikerlányainak Esterének és Stellának pedig fogadottan.

A popkirálynő szingli anyukaként tekint magára, ezért indokoltnak tartotta, hogy a hétvégén tartott apák napjáról (amelynek eredetéről mi is írtunk) is önmaga ünneplésével emlékezzen meg. Közösségimédia-felületére több, a gyerekeivel közös fotót is feltöltött, melyekre annyit írt, hogy „Boldog apák napját nekem!!”, de az alább látható minivideót is közkinccsé tette, mellé pedig annyit írt: „Ki az apuci………….”

Madonna Instagramján azonban nem ez az első (és vélhetően nem is az utolsó) sokakat megbotránkoztató tartalom. Az énekes rendre oszt meg magáról túlszexualizált multimédiás tartalmakat – amelyek miatt már az is előfordult vele, hogy az Instagram törölte bejegyzéseit. 

A sztárt azonban ez nem hatotta meg, és újból feltöltötte a kérdéses fotókat, amelyeket végül így kommentált: „Hálát adok, hogy sikerült megőriznem a józan eszemet négy évtizednyi cenzúra…… szexizmus…… ageizmus és nőgyűlölet során.” (De egyébként nem most először érezte fontosnak felhívni a figyelmet művészi nagyságára – nálunk is olvasható, hogyan nyilatkozott legutóbb a róla készülő életrajzi film kapcsán.)

A sok megosztott fotó között azonban ritkaságszámba mennek a gyermekeivel közös képek, 2017-ben a People magazin olvasóinak viszont ritka bepillantást nyújtott magánéletébe. Néhány hónappal azután, hogy Estere és Stella megérkezett hozzá Malawiból, a címlapsztoriban így mesélt a hozzájuk való kötődéséről: „Megmagyarázhatatlan. Mintha azt kérdeznék, miért szeretsz bele azokba az emberekbe, akikbe beleszeretsz… Belenézel valaki szemébe, meglátod a lelkét, meghatódsz – és kész.”

„Boldog apák napját nekem!” – írta Madonna (Screenshot: Instagram/@Madonna)

A sokszoros anyaságáról pedig azt mondta akkor, hogy régebben „néha csak lehunytam a szemem, és arra gondoltam, miért is nincs tele a konyhám táncoló gyerekekkel? Annyi gyermeknek van szüksége otthonra… Úgy voltam vele, mire várok még?! Úgyhogy belevágtam.”

A poplegenda azt is elmesélte, hogyan alkalmazkodtak nagyobb gyermekei a bővülő családhoz: „Lehet, hogy volt olyan érzésük, hogy »Ó, több emberrel kell osztoznunk rajtad« – de nem féltékenységből, hanem az alkalmazkodás miatt. Végül mindenki támogatott. Lola (Lourdes) azt mondta, »Anya, ha ezt akarod, és ez boldoggá tesz majd, akkor csináljuk!«”

Két évvel később, 2019-ben pedig már azt mesélte a Vogue-nak, hogy örökbefogadott fia, David Banda „az, akivel a legtöbb közös vonásom van. Úgy érzem, megért engem, több van benne a DNS-emből, mint eddig bármelyik gyermekemben”. Az viszont nem derült ki, hogy mit szólt ehhez a kijelentéséhez Lourdes és Rocco…

Kiemelt kép: Getty Images