Ilyen volt Amber Heard az Aquaman forgatásán kollégája szerint

A Rocky IV. színésze az Aquaman-filmek alkalmával dolgozott együtt Amber Hearddel.

Johnny Depp és Amber Heard rágalmazási pere az elmúlt hónapokban szinte az egész világot lázban tartotta, az ügyben több tucat tanú tett vallomást eskü alatt, és még többen írtak az interneten, vagy nyilatkoztak különböző médiumoknak a pereskedő felekkel kapcsolatos tapasztalataikról. Korábban írtunk például arról, hogy egy kozmetikai vállalat TikTok-videóban hívta fel a figyelmet Heard egyik állításának ellentmondásosságára, és az is szóba került nálunk, hogy Depp számos volt barátnője között Jennifer Grey is nyilatkozott viszonyukról – ő annyi rosszat tudott mondani kapcsolatukról, hogy a férfi gyakran volt indokolatlanul féltékeny, és sokszor verekedett bárokban.

Az ügyben tegnap ítélet született, a pert Johnny Depp nyerte, és a bíróság kimondta, hogy Heard becsületsértést követett el, valamint valótlanul állította, hogy Depp bántalmazta őt kapcsolatuk során, és 15 millió dollár büntetés fizetésére kötelezte (Depp eredetileg 50 millióra perelte ex-feleségét). 

Ezzel azonban valószínűleg még mindig nem került pont a történet végére, ugyanis a jövőben további nyilatkozatokra, történetekre, személyes beszámolókra és véleménycikkekre számíthatunk a megmondóemberek és a (valamilyen szinten) érintettek részéről (és a hírek szerint Heard fellebezni fog az ítélet ellen) 

Megszólalt a Hearddel az Aquaman-filmeken együtt dolgozó Dolph Lundgren (a lenti képen a film egyik jelentében) is, a héten nyilatkozott közös munkájukról egy Instagram Live-interjúban, és sokak száméra talán meglepő információkkal szolgált. „Nagyszerű volt. Vele dolgoztam az első és a második Aquaman-filmen is – utóbbit tavaly ősszel forgattuk Londonban. Fantasztikus volt, nagyszerű élményekben volt részünk.”

Az idén 65 éves, bé-kategóriás színész (akinek egyébként egy 25 éves személyi edző a menyasszonya) így folytatta: „(Amber) nagyon kedves és barátságos volt a stábbal, mindenkivel, nem volt elszállva magától. Vele volt az újszülött csecsemője és a dajkája is a forgatáson, nagyon cukik voltak.”

Mindez azonban a bíróság ítéletén már nem változtat, a per által viszont az egész világ láthatta, hogy mekkora károkat képes okozni a kapcsolati erőszak és mások ezzel történő, alaptalan gyanúsítgatása – nem csak a közvetlen érintettek, hanem az ő környezetük és más áldozatok számára is, magánéletük és karrierjük tekintetében egyaránt. Egy bántalmazó kapcsolatban nincsen nyertes fél, de úgy tűnik, az emberiség sajnos még ma is csak tanulgatja mindezt – egyelőre kevesebb sikerrel, mint anno általános iskolában a hatványozást.

Kiemelt kép: Dolph Lundgren, Amber Heard és Jason Momoa az Aquaman premierjén 2018. november 26-án, Londonban – David M. Benett/Dave Benett/WireImage