Új vállalkozásában a népszerű tévés műsorvezető, Jimmy Fallon a partnere

Jennifer Lopez és Jimmy Fallon hosszú évek óta barátok, a színész-énekesnő rendszeresen vendégeskedik a fantasztikus humoráról ismert amerikai műsorvezető műsorában, a The Tonight Show-ban. A nem mindennapi páros a show-ban több produkciót is bemutatott már, ezek közül a legemlékezetesebb talán a videóklipes tánckoreográfiák evolucióját végigkövető előadásul volt: Jennifer Lopez és Jimmy Fallon pár percbe sűrítve idézte fel Britney Spears Oops! I Did It Again című klipjének legjellegzetesebb mozdulatait, a Macarena-táncot, de Miley Cyrus Wrecking Balljának és J.Lo Waiting For Tonight videójának koreográfiája sem maradhatatott ki a válogatásból.

Fotó: Andrew Lipovsky/NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images via Getty Images

A színész-énekesnő legutóbb azért járt Jimmy Fallon műsorában, hogy legújabb filmjét, a már a magyar mozikban is vetített Vegyél el című romantikus vígjátékot reklámozza.

A filmhez kapcsolódva pedig természetesen esküvős kihívások kerültek terítékre, amelyekből egyértelműen látszott, hogy a két híresség remekül tud együtt dolgozni, így a napokban tett bejelentésük nem is annyira meglepő: Jennifer Lopez és Jimmy Fallon egy közös, kétnyelvű gyerekkönyvön dolgozik, amely október 11-én fog napvilágot látni.

A Con Pollo: A bilingual Playtime Adventure (Csibével: egy kétnyelvű játékkaland) című könyv edukációs céllal készül, hogy az angolul beszélő gyerekek játszva tanulhassanak meg spanyol szavakat.

A kiadvány, amelyet Andrea Campos illusztrációi színesítenek majd, „a bátor csirke, Pollo” kalandjait követi végig (a pollo csirkét, csibét jelent spanyolul). J.Lo és Jimmy Fallon imádtak együtt dolgozni a könyvön, a színész-énekesnő pedig azt is hozzátette: „Annyira izgatott vagyok az első gyerekkönyvem megjelenése miatt, és az, hogy Jimmyvel közösen készíthettem, csak még különlegesebbé teszi.”

Jennifer Lopeznek ugyan ez lesz az első gyerekkönyve, nem teljesen új terep számára a könyvkiadás: 2014-ben jelent meg memoárja Igaz szeretet címmel.

Kiemelt kép: Fotó: Jamie McCarthy/NBC/NBCU Photo Bank via Getty Images; Forrás: People, Mitú