Gwyneth Paltrow elmondta, miért néz ki mindig úgy Brad Pitt, mint az aktuális barátnője

A szemfülesek már korábban kiszúrhatták, hogy Brad Pitt és az éppen soros barátnője olyanok, mintha ikrek lennének. Vajon ki utánoz kit? Most újabb megfejtés érkezett, ráadásul biztos forrásból.

Az igazi Brad Pitt-rajongók már régóta tudják, hogy a világ egyik legsármosabb színésze egy idő után elkezdi másolni a barátnője stílusát: ugyanolyan hosszúságú és színű hajra vált és hasonló módon kezd öltözködni is. Egy Sarah McGonagall nevű újságíró most szembesült ezzel a jelenséggel egy régi fotóösszeállítás láttán, és bedobta a témát a Twitteren.

Ikertornyok

Pitt egyik első barátnője Shalane McCall volt, akivel együtt játszottak a Dallasban. (Itt írtunk róla, hogy mi történt azóta a Dallas szereplőivel.) Pitt 1987-ben kezdő színész volt és három epizód erejéig tűnt fel a sorozatban mint a Shalane McCall által megformált karakter szerelme.  Ekkoriban úgy tűnik, még csak színben hangolta össze ruháját a barátnőjével, a hajviselet másolása csak később kezdődött.

Shalane McCall és Brad Pitt a Beverly Wilshire Hotelben 1988. január 14-én (Fotó: Ron Galella, Ltd./Ron Galella Collection/Getty Images)

Juliette Lewisszal  együtt játszottak az 1990-es Túl fiatal a halálhoz? című filmben, és ezután az életben is egy párt alkottak három évig. Tíz év korkülönbség volt köztük, Lewis ekkor alig volt 17, Pitt 27. Mindketten szeretettel emlékeznek vissza az együtt töltött időre, Pitt a valaha volt egyik legnagyszerűbb kapcsolatának tartja együttlétüket, és Lewis is csak pozitívan nyilatkozik Pittről. Gyakran változtatták külsejüket kapcsolatuk alatt, de végig megvolt az összhang: egyszerre volt sötétbarna, vagy éppen szőke a hajuk, és valószínűleg közös hajzselét is használtak.

Juliette Lewis és Brad Pitt a Thelma és Louise című film Los Angeles-i premierjén (Fotó: Jim Smeal/Ron Galella Collection/ Getty Images)

Első felesége, Jennifer Aniston hajáról Brad Pitt nélkül is beszélnek eleget, az ikonikus Rachel-frizura miatt. Szerencsére ezt azért Pitt nem vállalta be, de sok közös fotó bizonyítja, hogy Pitt ezúttal sem hagyott fel a hasonulással. Anistonnal 2000 és 2005 között voltak házasok, az álompár Angelina Jolie miatt szakított, mostanra viszont elásták a csatabárdot.

Angelina Jolie és Pitt kapcsolatáról manapság sajnos csak a válásuk kapcsán hallunk (2014 és 2019 között voltak házasok), Pitt igyekszik új életet kezdeni, de úgy tűnik, még neki sem könnyű a társkeresés. Amíg együtt éltek, általában teljes összhangban jelentek meg a vörös szőnyeges eseményeken, ami nem csak a ruhájukat, hanem a hajviseletüket is jellemezte. Ha Jolie hátrasimított frizurával jelent meg, biztos, hogy Brad is ezt a stílust választotta, ha pedig az oroszlánsörény volt az irány, Brad azt is követte.

Az egyik ex-barátnő reagált

Most, hogy a közösségi média felkapta a jelenséget, az Instagramon is megjelent egy fotómontázs Pittről és az „ikerbarátnőiről”, ezzel a szöveggel: Brad: A férfi, aki szeret úgy kinézni, mint a barátnője.

Egy celebek Instagram-kommentjeit figyelő oldal kiszúrta, hogy Gwyneth Paltrow, aki 1994 és 1997 között járt Pitt-tel, viccesen így kommentálta a bejegyzést:

„Vagy inkább mi szeretünk kinézni úgy, mint ő, ismerjük be.”

Paltrow tudja, miről beszél, hiszen jegyességük alatt mindketten rövid, szőke hajat viseltek Pitt-tel, és tényleg úgy néztek ki, mint két tojás. Bár külsőre úgy tűnt, hogy minden klappol közöttük, végül Paltrow felbontotta az eljegyzést. Később ezt azzal magyarázta, hogy még csak 22 éves volt, amikor megismerkedett az akkor 31 éves Pitt-tel és nem tudta elszánni magát egy olyan nagy döntésre, mint a házasság. „Szerintem még gyerek voltam és nem álltam készen. Ő túl jó volt nekem” – vallotta be Howard Stern rádióműsorában néhány évvel ezelőtt.

Kiemelt kép forrása: Kevin Mazur Archive/WireImage/ Getty Images