Pedig nagyon vágyik már egy megbízható társra.

„Meg szeretné találni azt a különleges valakit, akivel hosszú távra tervezhet – árulta el egy bennfentes az Us Weekly-nek – azonban az a baj, hogy képtelen eljutni még egy találkozóig is, mert egy baráti kávéra sem tud úgy beülni senkivel, hogy azonnal ne indulna el a pletyka róla.”

Az 57 éves Oscar-díjas színész szinte az egész szerelmi életét a nagy nyilvánosság előtt élte, így nem csoda, hogy egy lépést sem tud tenni a lesifotósok nélkül, de most nem is ez a fő prioritás az életében annak ellenére, hogy vágyik a szerelemre. „Brad elsősorban a családjára, a jótékonysági szervezeteire és a munkájára kíván koncentrálni” – tette hozzá a forrás.

Nagy szerelem és viharos válás

Pitt öt évig (2000-2005) volt a férje Jennifer Anistonnak, mielőtt Angelina Jolie-hoz költözött, akivel a 2005-ös Mr. & Mrs Smith című film forgatásán szerettek egymásba. Közel egy évtizednyi együttlét után 2014 szeptemberében össze is házasodtak Franciaországban, majd az Örökkévalók színésznője két évvel később benyújtotta a válókeresetet összeférhetetlenségre hivatkozva.

Beindult a pletykagépezet

Jolie és Pitt hat gyereket nevelt együtt éveken keresztül: Maddox (20), Pax (18), Zahara (16), Shiloh (15), Knox és Vivienne (13).

Annak ellenére, hogy válásukat 2019 áprilisában kimondták, az egykori pár még mindig nem egyezett meg a fiatalabb (közös) gyermekeik felügyeleti jogában, ami állítólag nagyon megviseli Bradet.

Közben Jolie-t hírbe hozták a kanadai énekessel, The Weeknddel, akivel többször is látták szabadidejében. A Harcosok klubja sztárjáról pedig azt pletykálták, hogy 2019 novemberében gyengéd szálak fűzték a 32 éves Alia Shawkat színésznőhöz, majd idén Andra Day (36) énekesnővel boronálták össze. „Nem randevúzunk. Még csak nem is ismerjük egymást. Ez elég vicces, úgy tűnik, hogy valaki nagyon unatkozott aznap. Azonban nagyszerű és szuper tehetséges embernek tartom. Csodálatos” – árulta el Andra.

Azt beszélik, hogy Brad mindennél jobban vágyik arra, hogy Angelinával megbocsássanak egymásnak és előrelépjenek a gyerekek érdekében. Mindettől függetlenül a rajongók még mindig abban reménykednek, hogy ismét egymás mellett lel boldogságra Jennifer Aniston és Brad Pitt, akik egyébként még mindig jó barátságban vannak.

Kiemelt kép: Getty Images