Mária dán koronahercegnő, aki letaszíthatja Kate Middletont a trónról

A dán királyi család leendő királynője, Mária dán koronahercegnő híres kifinomult divatérzékéről. Letizia spanyol királynőhöz hasonlóan mestere az öltözködésnek, és nyilvános szereplései alkalmával mindig megtalálja a finom egyensúlyt hivatalos megjelenés és saját személyisége között.

Öltözködési stílusát gyakran hasonlítják Cambridge hercegnéjéhez. Tagadhatatlan, hogy mindketten könnyed, kifinomult divatérzékkel rendelkeznek, egymás mellé állítva pedig Kate Middleton és Mária koronahercegnő akár ikrek is lehetnének. A fodros ruha, amelyet férje, Frigyes trónörökös 50. születésnapi ünnepségén viselt, feltűnően hasonlított a cambridge-i hercegné ruhájához, míg Mária gyönyörű, csónaknyakú esküvői ruhája könnyen lehet, hogy Meghan Markle-t inspirálta a nagy napon.

Fotók: Getty Images

A koronahercegnő legstílusosabb ruhái

A dán királynő 50 éves uralkodása alkalmából Roskilde-ban ünnepelt a család, ahol a koronahercegnő bebizonyította, hogy a köpeny továbbra is megállja a helyét a 21. századi királyi ruhatárban. Az elegáns gyapjúváltozatot gyöngyökkel és bőrkesztyűvel egészítette ki.

Fotó: Getty Images

Texasi látogatása során a koronahercegnő ezt a gyönyörű, kifinomult selyemruhát viselte a Szépművészeti Múzeumban tartott vacsorán.

Fotó: Getty Images

Férje, Frigyes 50. születésnapjának reggelén ebben káprázatos hímzett ruhában tette tiszteletét.

Fotó: Getty Images

Az emlékezetes fodros ruhakölteményt amely akár Kate Middletoné is lehetne férje 50. születésnapjának bankettjén, a Christiansborg-palota kápolnájában viselte. 

Fotó: Getty Images

Rómában egy kevésbé formális, gyönyörű virágos-fodros ingruhát viselt a Bambin Gesu gyermekkórház meglátogatásakor.

Fotó: Getty Images

A koronahercegnő kedvenc Ruby Parure tiarájának története egészen Bonaparte Napóleon idejéig nyúlik vissza.

Fotó: Getty Images

Kiemelt kép: Getty Images Forrás: graziadaily.co.uk

Erzsébet uralkodásának 70. évfordulója alkalmából a Nők Lapja egy gyönyörű és tartalmas kiadvánnyal készült, hat fejezeten keresztül bemutatva a királynő gazdag életét és munkásságát.
A bookazine-t megrendelheted 25% kedvezménnyel és ingyenes házhoz szállítással a https://www.mc.hu/erzsebet oldalon, vagy keresd az újságárusoknál, a nagyobb Líra és Libri könyvesboltokban és a https://animuscentral.hu/konyv/ii-erzsebet-70-eve-a-tronon webshopban.