Meghan Markle-é az évtized legnépszerűbb menyasszonyi ruhája

Több mint három éve viselte a gyönyörű ruhát, mégis ezrek keresnek rá a mai napig.

Dübörög az esküvőszezon, a koronavírus-járvány következtében elhalasztott menyegzők miatt szinte a hét minden napján vannak lagzik. Hetente érkeznek a hírek a titkos és a jó előre beharangozott, grandiózus sztáresküvőkről, így aki most készül egybe kelni élete párjával, rengeteg inspirációt meríthet a híres menyasszonyoktól és vőlegényektől: milyen ízű legyen a torta, mi legyen a köszönőajándék, milyen virágokból álljon a csokor, és persze, hogy milyen fazonú legyen a ruha.

A Find Me A Gift ajándékspecialista weboldal szerette volna kideríteni, melyik volt az elmúlt évtized legnépszerűbb esküvői ruhája, ezért a SEMrush kulcsszókutató eszközével analizálták, hogy az internet népe melyik híres menyasszony ruhájáról beszélt a legtöbbet (vagyis melyik sztár neve mellé írták be a keresőbe a legtöbbször, hogy menyasszonyi ruha). Kutatásuk az alábbi eredményre jutott.

Fotó: Jane Barlow – WPA Pool/Getty Images

Meghan Markle végzett a lista első helyén, átlagosan havonta 21 900-an keresnek rá – csak az Egyesült Királyságban – a Givenchy kreációra, amelyben 2018-ban hozzáment Harry herceghez.

Fotó: Getty Images

Sógornője, Kate Middleton éppen csak lecsúszott a dobogó legfelső fokáról: az Alexander McQueen ruha, amelyet aznap viselt, amikor 2011-ben kimondta a boldogító igent Vilmos hercegnek, 21 500 kerest hoz havonta.

Hailey Bieber átlagosan 5800 havi kereséssel lett harmadik. A modell 2019-ben egy Off-White csodában kötötte össze az életét Justin Bieberrel. 

A két énekesnő, Ariana Grande és Gwen Stefani is idén esküdött, mindketten nem mindennapi Vera Wang ruhát és óriási masnis fátylat viseltek, de úgy tűnik, az extrém hátkivágás (2400 keresés/hó) sokkal jobban felkeltette az esküvői lázban égő internetezők figyelmét, mint a cowgirl stílusú menyasszonyi outfit (860 keresés/hó).  

Így fest a top 10-es lista 

  1. Meghan Markle (21 900)
  2. Kate Middleton (21 500)
  3. Hailey Bieber (5800)
  4. Ariana Grande (2400)
  5. Ellie Goulding (1600)
  6. Gwen Stefani (860)
  7. Serena Williams (810)
  8. Hilary Duff (680)
  9. Ciara (350)
  10. Karlie Kloss (160)

(Kiemelt kép: Getty Images)