Katalin hercegné és Vilmos herceg előszeretettel öltözik össze a gyerekekkel

Le sem tagadhatnák, hogy a kék a kedvencük, de valójában minden más szín is jól áll nekik.

Kevés család rendelkezik olyan színharmóniával, mint a brit monarchia öttagú családja. Legyen szó eljegyzésről, hivatalos programról, vagy akár csak otthoni időtöltésről – a cambridge-iek gyakorta ugyanolyan színű öltözékben tündökölnek. Ruháik gyakran kiegészítik egymást, de ezt soha nem viszik túlzásba, így pont annyira kedves, mint ízléses az összkép.

Láthatóan a kék a legnagyobb kedvencük. Sarolta hercegnő ruhácskái sokszor passzolnak testvérei, György herceg és Lajos herceg rövidnadrágos viseletéhez, valamint édesapjuk katonai egyenruhájához. Kate Middleton 2018-ban pedig nem is egy, hanem két királyi esküvőn is olyan Alexander McQueen-alkotást viselt, ami gyönyörűen passzolt Sarolta hercegnő koszorúslány ruháihoz. Katalin hercegné öltözéke valamilyen módon mindig illeszkedik ahhoz az eseményhez, amelyre épp ellátogat – ez szinte már elvárás vele kapcsolatban, de láthatóan ezt a játékot egy cseppet sem bánja. Legutóbb például október közepén zöld kabátban érkezett a Genaration Eartshot környezetvédő rendezvényre, amely azt a célt szolgálta, hogy felhívják a gyerekek figyelmét a bolygó megmentésére – Vilmos szívügye a környezetvédelem és a Föld kizsákmányolásának visszaszorítása. Felesége tehát a „zöld szőnyegre” ugyanolyan színű felsőt és kabátot választott, amihez Vilmos herceg tengerészkék zakója remekül passzolt.

Sőt, nem csak a színekre fektetnek nagy hangsúlyt, hanem a fenntarthatóság jegyében többször is felveszik ugyanazt a ruhát hivatalos rendezvényekre. Legutóbb a hercegné az Earthshot Prize Awards átadójára érkezett ugyanabban az Alexander McQueen ruhában, amelyet korábban, 2011-ben már viselt.

És most vegyük szemügyre a család legédesebb kollekcióit.

2013. július 23.

(Fotó: John Phillips/UK Press via Getty Images)

Újszülött fiuk, György herceg bemutatásakor Vilmos és Katalin is babakéket viselt. 

2017. május 20.

(Fotó: Arthur Edwards – WPA Pool/Getty Images)

Pippa Middleton és James Matthews esküvőjén Katalin hercegné Alexander McQueen ruhája tökéletesen passzolt Sarolta hercegnő ruhájának selyemövéhez.

2017. június 17.

Katalin hercegné, Sarolta hercegnő is a rózsaszín különböző árnyalatait viselték a Buckinhgam-palota erkélyén, ahonnan együtt nézték  a Trooping the Color felvonulást, amin Vilmos herceg a katonai egyenruháját viselte.

2017. december 18.

Az akkor még csak négytagú család minden tagja kéket viselt a karácsonyi üdvözlőlapon.

2018. május 19.

(Fotó: Jane Barlow – WPA Pool/Getty Images)

Harry herceg és Meghan Markle esküvőjére György herceg fekete öltönyét édesapja Blues and Royals (a brit hadsereg lovasezrede, aminek II. Erzsébet királynő a főezredese) katonai egyenruhája ihlette, míg édesanya inkább Sarolta hercegnő koszorúslány ruhájához választotta szettjét. Tökéletes összhang, ha még azt is figyelembe vesszük, hogy az egyenruha öve is illeszkedik a lányok öltözékéhez.

2018. július 9.

(Fotó: Dominic Lipinski – WPA Pool/Getty Images)

Vilmos herceg két nagyobb gyermekével öltözött össze a legkisebb fiú, Lajos herceg keresztelőjére.

2018. október 12.

Fotó: (Pool/Max Mumby/Getty Images)

Sarolta hercegnő és György herceg egyedi tervezésű Amaia Kids ruhában kísérte az oltárhoz Eugénia hercegnőt (II. Erzsébet királynő unokája) és Jack Brooksbankot. 

2021. április 28.

Házasságuk 10. évfordulójuk alkalmából ezt a csodás képet osztotta meg magáról a világ egyik legkedveltebb párosa, amin mindketten kék tónusú ruhadarabokat viselnek, hogy azok a lehető leginkább passzoljanak a feleség gyűrűjéhez, amely egykoron Diana hercegné tulajdonában állt. 

2021. április 29.

 

Évfordulójuk kapcsán egy videót is feletettek az Instagramra, amely a család életének pillanatait mutatja be. Itt mind az öten összeöltöztek, de annál sokkal fontosabb, hogy láthatóan nagyon boldogok együtt. 

Kiemelt kép: Getty Images/ Pool/Sam Hussein/WireImage