Szereti távol tartani magát a macsó sztereotípiáktól.

Daniel Craig férfiasságát senki sem vonhatja kétségbe: a brit színész ötször játszotta el a világ legismertebb és egyben legmacsóbb titkosügynökét, James Bondot, de elmondása alapján a vásznon kívül nagyon távol áll tőle a mérgező férfiasság, ami a heteroszexuális férfiaktól szinte elvárja az agresszív viselkedést, és mindenféle érzelmet gyengeségnek állít be.

Nemrég Bruce Bozzi podcastjében árulta el, hogy éppen ezért sokkal szívesebben jár melegbárokba szórakozni, hogy elkerülje a heteroszexuális szórakozóhelyekre jellemző „agresszív farokméregetést”.

„Amióta az eszemet tudom, melegbárokba járok” – magyarázta az 53 éves színész a SiriusXM Lunch with Bruce című műsorban. „Ennek egyik oka, hogy a melegbárokban nem keveredek olyan gyakran verekedésbe.” A Nincs idő meghalni színésze elárulta, hogy fiatalon kezdett melegbárokba járni, mert el akarta kerülni, hogy belekössenek az éjszakai szórakozás során, ami a szokványos bárokban elég gyakran előfordul.

A színész október 6-án kapott csillagot Hollywood nevezetes sétányán (kép: Getty Images)

A sztár azt is hozzátette, hogy a melegbárok biztonságos helynek számítanak. „Mindenki laza. Nem igazán kell kimondanod a szexualitásodat, senkit sem érdekel. És nagyon biztonságos hely. Ráadásul lányokkal is találkozhatsz, mert rengetegen járnak oda pontosan ugyanazért, amiért én is. Ez egyfajta hátsó szándék tőlem” – tette hozzá.

Craig Bondos karrierjének utolsó darabját majdnem két éves csúszással mutatták be a mozik, ennek ellenére világszerte a kasszasiker lett. Csak az Egyesült Királyságban már két hétvége után több mint 50 millió fontot hozott, ami máris minden idők 10 legjövedelmezőbb 007-es filmje közé emelte.

Forrás: Independent Kiemelt kép: Getty Images