Védőoltások, testi-lelki jólét és életmódváltás a megújult Nők Lapja Egészségben

Az évet a Nők Lapja Egészség is megújulással indította, a magazin új szerzőkkel és rovatokkal bővült. Fogadjátok szeretettel, kellemes olvasást kívánunk hozzá!

A galériára kattintva ízelítőt kaptok a lap tartalmából:

Galéria | 12 kép

Védőoltások, testi-lelki jólét és életmódváltás a megújult Nők Lapja Egészségben

Védőoltások, testi-lelki jólét és életmódváltás a megújult Nők Lapja Egészségben

Fotó megosztása:

 

Kezdődjön jól az év!

Mindig újra megfogadjuk. És biztosak vagyunk benne, hogy most, na most tényleg betartjuk. Sikerülni fog, hogy úgy együnk, ahogy azt elhatároztuk, hogy annyit mozogjunk, ahogy elképzeltük, és persze a család többi tagját is rávegyük kisebb változásokra… Semmi hús, vagy éppen több hús, laktózt elfelejtjük, és édesség, az aztán soha többet. A január nagyon jól szokott menni, visz minket a lendület, az első hónapban teli vannak az edzőtermek (persze nem most), sokkal több saláta fogy a téli hónap dacára. A szűrővizsgálatokat sem halogatjuk tovább, hiszen megfogadtuk. Aztán kicsit csökken a lelkesedés, a következő hetekben más kerül a fontossági lista élére. Kényelmesednek a napok, a fogadalmunk, mint egy halvány emlék dereng, legfeljebb enyhe lelkiismeretfurdalást okoz az esti nasi közben. Persze, most más lesz. Kicsit könnyebb betartani, hiszen kevesebb helyre kell rohannunk, nincs annyi kötelezettségünk, elmaradnak az esti összejövetelek, a különórák, sokan otthon dolgoznak. A közlekedésen megspórolt időt tölthetjük például sporttal, kezdetnek a netes órák is megteszik. Az étkezést sokkal jobban felügyelhetjük, hiszen otthon eszünk, könnyebb megúszni a kilengéseket. Persze, csak ha tényleg akarjuk. És miért ne akarnánk? Lehetne ez az év az egészséges változások éve. Kis lépésekkel, de nem feladva a kitűzött célokat. Vágjunk bele együtt! A magazin is megújult, új rovatokat, új szerzőket hozunk, a szellemisége viszont ugyanaz: hiteles, segítő, a Nők Lapjától megszokott minőséggel. Ebben a számunkban a legaktuálisabb kérdéssel, a védőoltásokkal is foglalkozunk, valamint körbejárjuk, milyen mentes menükkel érdemes kezdeni az életmódváltást, szakembereket kérdezünk, miért egészségesebbek a párkapcsolatban élők, és utánajártunk, milyen lehetőségek vannak a modern fogászatban. Tartsatok velünk!

Akovács Éva, főszerkesztő

Ha a cikkek felkeltették az érdeklődéseteket, akkor ejtsétek útba az újságárust, vagy kattintsatok az mc.hu oldalra, ahol előfizethettek a nyomtatott verzióra. A Nők Lapja Egészség 2021/2. számát február 10-től keressétek az újságosoknál!