3 csillagjegy, aki kifejezetten sikeres lesz 2024-ben

A Jupiter energiái szerencsét hozhatnak az elkövetkező évben.

A szerencsés jegyeknek az előttünk álló év bőséget, jólétet és sikert ígér életük különböző területein. Bár ez nem jelenti azt, hogy a többi zodiákusnak nem lehet sikeres az újesztendő, azonban a nagy szerencsecsillag, a bölcsességet jelentő Jupiter hatása az alábbi három csillagjegynél lesz különösen erős. Nézzük meg közelebbről, kik számíthatnak kivételes évre 2024-ben!

Bak

Jobban fizető állást keresel, karrierváltáson töröd a fejed, esetleg szakmai előléptetésre vágysz? Jó hírünk van! A Jupiter és az Uránusz jövő évi együttállása bőséggel és szerencsével köszönti a Bakokat, akik feledésbe merült ambícióikra 2024-ben végre teljes erőbedobással összpontosíthatnak. Különösen az április kedvez majd a dédelgetett álmoknak, így ekkor érdemes igazán nyitottnak lenned az Univerzum jelzéseire – vagyis az utadba gördülő új lehetőségekre. Tudjuk, hogy egy Bak biztonsági játékos, és mindent ezerszer átgondol, de

most éri meg igazán kockázatot vállalnod, hiszen a csillagok jövőre a te kedved szerint alakítják a sorsodat.

Bika

A Jupiter május végéig az előkelő Bika jegyében áll, megnyitva ezzel számos kecsegtető lehetőség ajtaját. Ez tökéletes időszak arra, hogy a jegy szülötte valami újdonságba kezdjen, kockázatot vállaljon és hasznos tapasztalatokkal gazdagodjon – legyen szó új pozícióról, munkahelyváltásról vagy tanulmányokról. Persze a siker felé vezető út rögös is lehet, a mozgalmas időszak pedig a Bika energiáit is felemésztheti, amennyiben nem fordít kellő időt a feltöltődésre. Kedves Bika, a nagy lendület hevében ne feledkezz meg a jólétedről sem: ha teljes erőbedobással a céljaidra szeretnél összpontosítani, iktass be a reggelekbe némi meditálást és testmozgást is – valahogy így!

Ikrek

Gratulálunk, a szerencse kapui jövőre szélesre tárulnak előtted! Május végén a Jupiter az Ikrek jegyébe lép, és erőteljes energiákkal, illetve számtalan új lehetőséggel ajándékoz meg téged. Ragadd meg ezt a kivételes pillanatot, hogy 2024 felejthetetlen év legyen! Ha egyedül élsz, most nagyobb valószínűséggel találhatod meg azt az embert, akivel szívesen leélnéd az életed (ha már van partnered, akkor viszont erősödhet a kapcsolat). Ami pedig a karriert illeti, csak bízz az intuícióidban, hiszen csalhatatlan megérzéseid különösen a Jupiter vonzásában lehetnek majd hasznos iránymutatók számodra.

Kiemelt kép: Canva/nőklapja.hu