3 csillagjegy, aki rögtön átlát az emberen

Azt is mondhatnánk, hogy úgy olvasnak másokban, akár egy nyitott könyvben.

Mindannyiunknak van olyan barátja, aki rögtön tudja, ha titkolózunk. Vagy talán te vagy az a barát? Aki azonnal tudja, amikor valaki csak mondja, hogy jó napja van, közben pedig nem is?  Vagy rögtön tudod, hogy azért mondja egy barátnőd, hogy egy bizonyos helyre menjetek, mert lesz ott valaki, aki tetszik neki?

Vannak olyanok, akik szinte belelátnak másokba, még az idegenek rezgéseit is képesek dekódolni, minden kis finomságra ráhangolódnak. Ennek a képességnek állítólag az asztrológiához is köze lehet, nézzük hát, melyik az a három csillagjegy, amelyik legjobban képes erre!

Skorpió

Balgaság bármit is eltitkolni egy Skorpió elől, hiszen minden más jegynél jobban meg tudja állapítani, ha hazudunk vagy ha valami fontosat titkolunk előtte, így velük az őszinteség az egyetlen járható út. Amikor egy Skorpió megkérdezi, hogy mi történt? vagy hogy vagy?, akkor lelki kinyilatkoztatásokra vágyik, nem pedig felszínes beszélgetésre. Azért érdeklődnek, mert messziről érzik, hogy valami van, még akkor is, ha úgy gondolod, hogy kiválóan titkolod. A Mars bolygó által uralt Skorpiók szondáznak és letapogatnak, remekül tudnak hallgatózni is, úgyhogy vigyázz, mit mondasz, ha a szomszéd szobában vannak! Azt vallják, hogy nincs értelme az életnek, ha nem megyünk mélyre.

Vízöntő

Valamiért a Vízöntők távolságtartó hírében állnak, de ez a sztereotípia nem is állhatna távolabb az igazságtól. Levegő jegyűként a Vízöntő célja az életben az, hogy megkérdőjelezze a társadalmi status quót, és ehhez bizony ismernie kell az embereket. Olyanok, mint a csillagjegyek bölcs öreg nagymamái, akik a pálya széléről figyelik az életet, de fejben mindenről részletes jegyzeteket készítenek. A Vízöntő nem fog megszólalni, hacsak nem kérdezed ki közvetlenül a véleményét, de ha ezt megteszed, rá fogsz jönni, hogy ismeri az egész élettörténetedet, valószínűleg jobban, mint te magad. A Szaturnusz által uralt Vízöntők kiváló levéltárosok, mindig megőrzik az információkat, emlékeket. Pontosan tudják, hogy mi történik veled most, mert tudják, hogy mi történt veled eddig.

Ikrek

Ez talán meglepő lehet, hiszen arról híresek, hogy könnyen elterelődik a figyelmük, de az Ikrek rendkívül okosak, és mindig pontosan tudják, mi a helyzet. A kommunikációs bolygó, a Merkúr által uralt csillagjegy szülöttei igazi nyomozók, akik mindig hajlandóak követni a megérzéseiket, és megszerezni az információkat, elvégre a végsőkig eltökéltek A Skorpióval és a Vízöntővel ellentétben azonban az Ikrek nem figyelnek, és nem várják ki a megfelelő pillanatot, hogy szóljanak. A változékony levegő jegyű jegy azonnal szembesít a problémával, és akkor is robbant, amikor a másik kétségbeesetten próbál higgadt és titokzatos maradni. 

Kiemelt kép: Getty Images