3 csillagjegy tökéletes ajandek

3 csillagjegy, aki idén karácsonykor megkapja álmai ajándékát

És az az ajándék nem is biztos, hogy tárgy lesz – bármi lehet, amire vágyunk!

A karácsony a szeretet, a lecsendesedés, a lelki feltöltődés ünnepe, aminek viszont – tetszik, nem tetszik – mára az ajándékozás is a része lett. Sokan ezt extra stresszforrásként élik meg, holott az ajándékok kitalálásának, felkutatásának is megvan a megvan a maga varázsa, és számtalan olyan csillagjegy van például, aki sokan jobban szeret adni, mint kapni. (Ha semmi ötleted nincs, mi itt a nőklapja.hu oldalán az egész adventi időszak alatt jönni fogunk majd újabbnál újabbakkal.)
Persze a lelkesen ajándékozó csillagjegyek is örülnek, amikor ők kapnak valami igazán különleges, személyre szabott ajándékot, vagy valami olyasmit, amire hosszú ideje áhítoznak, legyen az bármi, és érkezzen bárkitől. Az alábbi három jegy szülötteinek idén karácsonykor minden esélyük megvan arra, hogy megkapják álmaik ajándékát!

Kos

A Kosok igazi kalandvágyó, nyughatatlan, izgága emberek, akik nem is annyira tárgyakban lelik örömüket, mint inkább élményekben, közös kalandokban. Szeretnek új dolgokat kipróbálni, felfedezni, nyitottak a merészebb ötletekre is, de azért fontos nekik, hogy mindezekben mellettük álljon egy biztos társ. Ebben az évben nagy esély van arra, hogy karácsonyra megkapják annak a kalandnak az ígéretét, amire évek óta vágynak:

szeretteiknek most van anyagi lehetőségük egy grandiózusabb gesztusra, és a fa alatt bizony ott lapulhat az álomdesztinációra szóló kétszemélyes repülőjegy.

Skorpió

A Skorpió jellemzően eléggé titokzatos és nehezen kiismerhető, épp ezért nem egyszerű ajándékot venni neki. Leginkább annak örül, ha rajta lehet a fókusz, ha a karácsonyi ünnepi asztalnál megkapja azt az elismerést, amire vágyik, és amiről úgy gondolja, jár neki. Idén a Skorpiók különleges meglepetésben részesülhetnek: valami olyan extravagáns ajándékban, amivel a szeretteik végre megfelelően ki tudják fejezni, mennyire hálásak neki, és mennyire csodálatosnak tartják őt.

Vízöntő

A Vízöntő erősen individualista, emellett nagyon érzékeny csillagjegy is, hatalmas empátiával. A Rák jegy mellett ő a leginkább hajlamos arra, hogy karácsonyi ajándék helyett egy-egy jótékony ügy támogatását kérje a szeretteitől. Idén végre abban a nagy örömben lehet része, hogy a körülötte élők megértik, mire is vágyik igazán, és igyekeznek olyan ajándékokkal meglepni őt, amelyek megvásárlásával jó ügyet is szolgáltak. Illetve érkezhet egy titokzatos, nagyobb összegű adomány is a számára legfontosabb alapítvány javára – az adományozó kilétére csak később derülhet fény, de egészen biztosan örülni fog neki.

Kiemelt kép: Canva