A karma szó sokakban valamilyen negatív felhanggal, egyfajta kötelességgel párosul, pedig pozitívan is befolyásolhatja az életünket. Most az is kiderül, hogyan!

Kos

Igazi jelenség vagy, a külsőd mindig tökéletességet tükröz – ez a karma egyik nagy adománya számodra. Ösztönösen érzed, hogyan kell megjelenned ahhoz, hogy az emberek felfigyeljenek rád, sőt, olyan presztízst tudsz felépíteni, amit a munkában is kamatoztatni tudsz.

Bika

Ha anyagi ügyekről van szó, a karmádra mindig számíthatsz. Nagyon jó érzéked van a „pénzcsináláshoz”, akár saját magadnak, akár a cégednek keresel újabb forintokat. Ingatlanügyletekben is szerencsés vagy, mindegy, hogy éppen venni vagy eladni szeretnél, a karmád gondoskodik róla, hogy minden helyzetben jól dönts.

Ikrek

Egyéni hangodat és gondolkodásodat az internet és a multimédia segítségével mások számára is meg tudod mutatni, ez a te karmikus szuper képességed, ami óriási felelősséggel jár. Ha a közszereplést választod, mindig legyél alapos, megfontolt és becsületes, máskülönben könnyen kiforgathatják a szavaidat.

Rák

Rákként fontos számodra a családi tűzhely melege, igazi tyúkanyóként terelgeted a családod tagjait, sőt, nagy figyelmet fordítasz arra, hogy hívogató otthont alakíts ki számukra. Ez a fajta odafigyelés nem csupán a Rák csillagjegyűek sajátja, hanem egyúttal karmikus ajándék is – általa nem érzed tehernek, ha fognod kell a többiek kezét.

Oroszlán

Társasági lény vagy, aki könnyen megtalálja a közös hangot másokkal, különösen az ifjabb generáció tagjaival – ők szinte csüngenek a szavaidon. A karmád nagy szerepet játszik abban, hogy ez így alakult, a kommunikációs képességeid ugyanis kiemelkedőek, ráadásul nem derogál számodra „lealacsonyodni” a gyermeki észjáráshoz.

Szűz

Önismeret és önfejlesztés terén lenne mit tanulni tőled, tisztában vagy a saját erősségeiddel és gyengeségeiddel, amit csak kevesen mondhatnak el magukról. Ritkán esik meg veled, hogy mélypontra kerülsz, de mivel uralod a saját elmédet, testedet és a lelkedet, ezért minden helyzetből fel tudsz állni. A karmádnak ebben nagy szerepe van.

Mérleg

A mérleg az életedben a családi-, baráti- és partnerkapcsolatok irányába billen, karmikus adományodnak köszönhetően nagyon jól tudod kezelni a társas viszonyaidat. Kiállsz azok mellett, akik fontosak számodra, még akkor is, ha nagyon kényes helyzetbe keverednek.

Skorpió

A pénzügyek területén nem lehet okod panaszra, a karmádnak köszönhetően ügyes kézzel nyúlsz az anyagiak felé. Legyen szó üzletről, adózásról, tulajdonlásról, a karmád szinte megsúgja neked, hogyan cselekedj ezekben a helyzetekben – érdemes tehát a megérzéseidre hallgatnod!

Nyilas

Az élet két területén is hasznos karmát hordozol: egyrészt hamar feltalálod magad más kultúrkörökben, másrészt rendkívül könnyen tanulsz. Valószínűleg utóbbinak tudható be, hogy nem érzed problémának az idegen kultúrákba való beilleszkedést, hamar elsajátítod a helyi szokásokat. Te vagy az, akiről a mondás úgy tartja, a jég hátán is megél.

Bak

Mivel elkötelezett vagy a karrieredet illetően, ezért a karmád pozitív vonásai a munkádban mutatkoznak meg. Amibe belefogsz, azt véghezviszed, a szorgalmad egyenesen legendás. Viselkedésed miatt túlzottan ambiciózusnak tűnhetsz, de amit más becsvágynak hisz, az valójában energikusság és sikerre való szomjazás.

Vízöntő

A szabadságvágyad óriási, ugyanakkor a magányt nem szívleled, ezért szívesen csatlakozol olyan körökhöz, klubokhoz, csapatokhoz, ahol hasonló érdeklődésű emberekkel találkozhatsz. A karmád ebben támogat, eléd tár minden olyan lehetőséget, ahol anélkül érezheted magad egy csoport tagjának, hogy a függetlenségedet elveszítenéd.

Halak

Az ismeretlen felfedezése úgy vonz téged, mint éjjeli lepkét a fény, szívesen vizsgálsz olyan területeket, amik még idegenek számodra. A kíváncsiság karmájának köszönhetően azonban nem csak vizsgálódsz, hanem teszel is azért, hogy hozzájárulj a felfedezésekhez, nem kizárt, hogy olyan szakmát választasz, ami által valami újat hozhatsz létre.

A Nők Lapja Ezotéria Karmakalauz különszámában a múlt, a jelen és a jövő karmájába is betekintést nyerhettek!

Szöveg: D.A.

Forrás: jessicaadams.com

Fotó: Thinkstock