V. Kulcsár Ildikó emlékezetes írásai a Nők Lapja archívumából.

A „Szerelmes voltam egy pszichopatába” című írásunk hősnője, Tímea őszintén mesélt kálváriájáról egyik múlt havi számunkban: élettársa hol becsapta, hol megalázta, hol indokolatlanul kényeztette. Sok pofont, verést kellett eltűrnie, míg képes volt a személyiségzavarral küzdő, pszichopata párjával végleg szakítani. Története sokakat ösztönzött saját, hasonlóan nehéz sorsuk elmondására. Ezekből a levelekből válogattunk.

Ágnes, 54 éves: „Az első nagy hazugság után dobd ki!”

„Ha ezt a cikket három évvel ezelőtt olvasom, valószínűleg nem alázom meg magam ötvenen túl, és pénztartalékom is lenne.

Ám a pszichiáter véleményét megismerve – »a jelenlegi tudásunk szerint a pszichopata nem érez, nem szenved, nem tanul, nem is gyógyítható. Gyakran lesz belőle sorozatgyilkos, bűnöző, terrorista, nincs benne erkölcsi gátlás« – hálát adok a Jóistennek, hogy élek. Hiszen a pszichopata élettársam, akiről csak utólag tudtam meg, hogy beteg, meg is ölhetett volna.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .