Az édesanyák mindenből a legjobbat érdemlik, ezért nincs kétség afelől, hogy valami különlegességgel illik őket meglepni anyák napja alkalmából. Pénztárcabarát, illetve saját kézzel készíthető ötletekkel, egy nagy ölelés kíséretében hatalmas örömet okozhatunk nekik.

Ízletes teakeverékek

A tea mindig jó ajándék, felmelegít a hűvösebb napokon, akár egy anyai ölelés. Épp ezért remek ötlet lehet anyák napjára egy saját kezűleg összeállított teakeverék is, akár a tavaszi allergia ellen.

Varróeszköz tartó

Minden anya fiókjában ott lapul egy komoly varrókészlet. Éppen ezért szerezhetünk örömet, ha egy saját kezűleg készítettel lepjük meg, amiről mindig mi jutunk majd eszébe, ha előveszi. Befőttes üvegből rengeteg jó dolgot lehet készíteni, így varrókészletet is.

Festett bögre

A reggeli kávé vagy tea sok ember fontos napi rituáléja, mi pedig – képzeletben – bármikor részesei lehetünk édesanyánk harmonikus pillanatainak, ha egy saját kézzel festett bögrével ajándékozzuk meg. Használjuk a kedvenc színeit, a mintáknak pedig csak a képzeletünk szab határt.

Neszesszer cipzárból

Egy jó neszesszer minden nő táskájának elengedhetetlen tartozéka. Akár sminkeket tárolunk benne, akár fontos iratokat, akár telefont. Ilyen kis szütyőt pedig mi is könnyen készíthetünk, például cipzárból is.

Fából készült tábla

A klasszikus fotófal helyett egy fából készült, feliratos képet is készíthetünk azokkal az üzenetekkel, amik a családunk számára fontosak.

Fürdőgolyó

Egy anya „munkája” sosem ér véget. Épp ezért van szüksége különleges relaxációs módszerekre. Egy forró fürdő nagyon jól oldja a stresszt, sok mindenre gyógyír. Fürdőbombákat pedig mi is könnyen készíthetünk, íme néhány recept.

Reggeliző tálca családfával

A gyökereink nagyon fontosak, az határozza meg, kik vagyunk, mivé fejlődünk. A családfakutatás is egyre nagyobb népszerűségnek örvend napjainkban. Ha elkészíthetjük a sajátunkét, keret helyett akár egy tálcára is felfesthetjük.

Saját kézzel készített ápolószerek

A csalóka tavaszi időjárás megviseli a bőrt, éppen ezért különleges ápolásra van szüksége. Szerencsére már arcra, szájra és kézre is készíthetünk ízléses, finom szépítőszereket. Itt remek recepteket gyűjtöttünk össze.

Családi receptgyűjtemény

Minden családnak megvannak a titkos, jól bevált receptjei. Ezeket könnyen összegyűjthetjük, és hozzáadhatjuk a saját kedvenceinket is – akár a friss Nők Lapja Konyhából ihletet merítve. Nem is kell más hozzá, csak egy szép jegyzetfüzet és toll!

Magazin-előfizetés

A Nők Lapja már évtizedek óta anyáról lányára szálló olvasmány, ami elkísér és megszínesíti a mindennapjainkat. Anyák napja alkalmából most különleges akcióval készültünk nektek: minden magazinunkra akár 30 százalékos kedvezménnyel fizethettek elő. Részleteket itt találtok az akcióról.

Összeállította: F. R.

Fotó: Pinterest