Ellenállhatatlan falatok nyárelőre a Nők Lapja Konyha májusi számában

A meteorológiai nyár beköszöntéig még egy hónap hátra van, de a következő receptekkel megpróbáljuk előcsalogatni a régóta vágyott jó időt!

A szeszélyes április után már alig vártuk, hogy végre beköszöntsön a meleg, vagy legalábbis melegebb időjárás. Az esős napokon zajos kerti partikról álmodoztunk, ahol ismét hőn szeretett grillezőnké lehet a főszerep, de mire ténylegesen megvalósíthattuk volna a dolgot, jött egy hóvihar, és huss, elfújta a terveinket. Most azonban nagy reményekkel vágunk neki az új hónapnak.

Rengeteg finom grill recepttel – és grillezési tippel – készültünk új számunkban, hogy végre beüzemelhessétek a masinát, de szuper salátákat is komponáltunk a húsok mellé, amikkel változatossá tehetitek a hétvégi menüt.

A tavasz jegyében nagy hangsúlyt helyeztünk a szezonális kedvencekre, azaz az újkrumplira, a spárgára, a spenótra, az újhagymára és természetesen az eperre is: leveseken és egytálételeken, valamint mennyei epres desszerteken keresztül mutatjuk be, mennyire sokszínűen felhasználhatóak ezek az alapanyagok.

A sietős hétköznapokra gondolva, melegszendvics alternatívákat ajánlunk, amelyeket reggelire vagy vacsorára is fogyaszthattok, ugyanakkor Minden napra egy fogás rovatunkban is találhattok néhány gyors és nem utolsó sorban finom receptet. :)

A hónap utolsó vasárnapjáról, azaz a gyereknapról sem feledkeztünk meg: szuper reggeli, ebéd és vacsoraötleteket hoztunk, hiszen ilyenkor minden lurkónak jár a kényeztetés. Ami a felnőtteket illeti, az édesszájúaknak házi rétesekkel, az uraknak különleges bundában készült húsokkal, a diétázóknak pedig 160 grammos receptekkel szeretnénk örömet szerezni! ;)

Ne feledjétek, a Nők Lapja Konyhában is megtaláljátok egér piktogramjainkat, melyek itt, a nőklapja.hu-n megjelent, nyomtatott cikkekhez kapcsolódó anyagokat jelölik. Keressétek a magazinban az alábbi rajzokat, a cikkeket pedig weboldalunkon:

Ha kedvet kaptatok az olvasáshoz, akkor hazafelé ejtsétek útba az újságárust, vagy kattintsatok az mc.hu oldalra, ahol a nyomtatott verziók mellett digitális kiadványainkra is előfizethettek.