A világ leggyönyörűbb hotelkertjei mindenkit elvarázsolnak

A világ tele van bámulatos helyekkel, ahol újabb és újabb csodákkal találkozhatunk minden alkalommal. Ilyenek a legismertebb hotelek kertjei is, ahová most egy képzeletbeli utazásra hívunk benneteket.

Bodysgallen Hall & Spa – Észak-Wales

bodys

A Bodysgallen Hall & Spa szállodát 200 hektáros kert veszi körül, amiben illatos liliomok, rózsák és tavacskák szolgálják a vendégek kikapcsolódását, akik kerti túrákon is részt vehetnek ott tartózkodásuk alatt.

Dar al Hossoun – Marokkó

dar-al-hossoun-1489095035

Több mint 900 különböző fajta növény – többek közt agave, aloe, kaktusz, korallvirág – található a Dar al Hossoun szállodát körülölelő kertben, ami az egyik legkülönlegesebb vendéglátóhely a világon.

The Gardens Hotel – Amerikai Egyesült Államok

gardens-hotel-florida-2-1489095176

Az 1800-as években épült The Gardens Hotelben változatos növényekkel tarkított oázis, tó, medence és csodálatos terasz várja a kikapcsolódni vágyókat.

Hanging Gardens Of Bali – Bali

hanging-gardens-of-bali-1489095326

A balinéz dzsungel egzotikus világában, az Ayung folyó szomszédságában bújik meg a Hanging Gardens Of Bali luxusszálloda. A különleges hotel az esőerdők ölelésében, kakaó- és kávécserjékkel, valamint orchideákkal körülvéve lenyűgöző látványt nyújt.

Ston Easton Park Hotel – Anglia

ston-eastern-park-1489095368

A Ston Easton Park Hotel kertjét még a 18. században tervezte Humphrey Repton tájépítész. Különleges növények, vízesés és egy igazi viktoriánus konyhakert is helyet kaptak itt.

Hotel Bel-Air – Amerikai Egyesült Államok

hotel-bel-air-1489095876

Paradicsomi kert és a festői Hattyúk tava ölelik át a Hotel Bel-Airt, amelynek területén egész évben virágzó növények, egy 100 éves platánfa, egy barlang, hidak és szökőkutak is találhatóak.

McKittrick Hotel – Amerikai Egyesült Államok

the-mckittrick-hotel-1489099402

A szálloda tetején egy zöld tetőterasz található, ahol különböző, szebbnél-szebb növények veszik körül a koktélokra szomjas vendégeket, akik italozás közben New York gyönyörű épületeiben és utcáiban gyönyörködhetnek.

Kyoto Heian Hotel – Japán

kyoto-heian-hotel-1489158308

A japán stílusú kertet Jihei Ozawa tervezte: kőlámpák, vízesés és kerti terasz is helyet kaptak benne. A sok zöld egyszerűen lélegzetelállító.

Hotel La Aldea – Mexikó

hotel-la-aldea-jpg-1489174237

A Palenque Nemzeti Park szívében, a Chiapaneca dzsungelben helyezkedik el a Hotel La Aldea, amelyet lenyűgöző trópusi kert vesz körül.

Ha további lenyűgöző kertekben gyönyörködnétek, keressétek a Nők Lapja Kert és virág legújabb számát az újságárusoknál!

Szöveg: F.R.

Fotó: Pinterest