Irány a természet a Nők Lapja Kert és Virág idei számában!

Virágillat, zöldellő növények, tavaszi fuvallat – a szürke hónapok után semmi másra nem vágyunk jobban. Miközben az idei Kert és Virágot készítettünk, ezek a gondolatok lebegtek a szemünk előtt. Ha ti is hasonlóan éreztek, „tárjátok ki a kertkaput”, és lapozzátok végig a Nők Lapja legzöldebb és legvirágosabb különszámát!

Minden évben izgatottan várjuk ezt a különszámot, mert nemcsak készíteni öröm, de a végeredményt látni is felemelő érzés a hosszú tél után. Akárcsak, a hagyományokhoz híven a Nők Lapjában meghirdetett Enyém a legszebb kert pályázatunk nyerteseit, pontosabban a kertjeiket, melyeket a lap hasábjain ti is megtekinthettek.

Idén sem hagyunk titeket kisokosok nélkül, 2017-ben az ehető gyomnövényeké, a mennyei spárgáé, a gyümölcsöskerteké és a pozsgásoké a főszerep – minden, amit tudni érdemes róluk ott lapul a magazin oldalain!

A képre kattintva galéria nyílik!

Galéria | 6 kép

Riportjainkkal ezúttal a fertődi Esterházy-kastély parkjába (nem véletlenül nevezik magyar Versailles-nak) és a budapesti Epreskertbe invitálunk lélegzetelállító képanyagokkal karöltve, gasztro szekciónkban pedig ínycsiklandó virágos salátákat mutatunk.

Nem hiányozhatnak természetesen trend anyagaink sem, ezekben préselt növények, pozsgások, illetve virág- és növényminta várnak titeket minden mennyiségben, miközben az is kiderül, mi az az aquascaping, sőt Károly herceg híres kertjébe, Highgrove-ba is kirándulunk képzeletben.

A sok-sok érdekesség mellett érdemes végigböngészni program- és könyvajánlónkat, illetve figyeljétek a magazinban egér piktogramjainkat is, melyek itt, a nőklapja.hu-n megjelent, nyomtatott cikkekhez kapcsolódó anyagokat jelölik. Keressétek a magazinban az alábbi rajzokat, a cikkeket pedig weboldalunkon:

nlegerHa kedvet kaptatok az olvasáshoz, akkor hazafelé ejtsétek útba az újságárust! ;)