Nők Lapja Életmódváltó – Nyereményjáték

Váltson életmódot a Nők Lapjával, és nyerjen akár plusz 10 egészséges évet!

Ha nemcsak az a célja, hogy fogyjon – hiszen az életmódváltás nem pusztán a leadott kilókról szól –, hanem úgy érzi, szeretne egészségesebben táplálkozni, többet mozogni, jobban aludni, energikusabb és fittebb lenni, akkor csatlakozzon az idei csapathoz! Várjuk azokat is, akik elégedetlenek az állóképességükkel, vagy túlterheltek, kisgyerekük miatt nincs idejük önmagukra, változókorba léptek, esetleg lelki problémák miatt eddig nem volt elegendő motivációjuk.

Ha kedvet érez az életmódváltáshoz, a következőt kell tennie:

  • nyomtassa ki a MOTIVÁCIÓS SABLONT;
  • töltse ki hiánytalanul a fenti motivációs sablont;
  • a motivációs levél sablonban található kérdésünkre is adja meg helyes válaszát;
  • a kitöltött motivációs levél sablont szkennelje be vagy fotózza le, és egy hónapnál nem régebbi egész alakos fotójával együtt küldje el a Nők Lapjának (Central Médiacsoport Zrt.) e-mailben.

E-mail cím: nleletmodvalto@centralmediacsoport.hu. Kérjük, az e-mail tárgyába ezt írja: Életmódváltó 2022.

Az e-mail beérkezésének határideje: 2022. március 22. éjfél.

Tíz kiválasztott olvasónkat értékes egészségügyi szűrővizsgálati csomaggal lepjük meg, és életmódváltásukat fél éven keresztül tapasztalt szakembergárda segíti személyre szabott tanácsokkal. A program során a Nők Lapja is folyamatosan tartani fogja a kapcsolatot a versenyzőkkel. A kiválasztott három nyertest (szubjektív választás alapján) nemcsak lapunkban mutatjuk be, hanem értékes utazást is nyerhetnek.

1. helyezett díja: Egy kétszemélyes álomutazás Egyiptomba az ETI jóvoltából.

2. és 3. helyezett díja: Egy-egy kétszemélyes üdülés az Avar Hotel Mátrafüredben.

A Nők Lapja Életmódváltó program adatvédelmi tájékoztatója és nyereményjáték szabályzata ITT olvasható. Kérjük, olvassa el a dokumentumokat, mielőtt jelentkezik programunkra.

A Nők Lapja Életmódváltó program  Egyedi Adatkezelési Tájékoztatója itt olvasható.