Utolsó felvonásához közelít a Nők Lapja harmadik életmódváltó programja, versenyzőink izgatottan várják a mérlegelést, amikor kiderül, mennyit fogytak kilóban, centiben és testzsírszázalékban. Az, hogy ki lesz a győztes, mintha nem is lenne olyan fontos, hiszen mindannyian nyertek: csinosabb alakot, elismerő pillantásokat, könnyebb légzést és egy új életformát.

Utolsó beszámolójukban a versenyzők nemcsak arról meséltek, hogy milyen sikerek és kudarcok vannak a hátuk mögött, de azt is bevallották, hogyan tervezik a folytatást. Az életmódváltás nem fogyókúra, ennek nincs vége a hónap végén, szerencsés esetben a diéta és a mozgás beépül a mindennapokba. A legtöbben ezután sem akarnak kiengedni, mennek tovább az úton, amíg el nem érik az álomsúlyt, bele nem férnek a szekrény mélyére rejtett farmerbe. Májusban nem hitték, hogy ez sikerülhet, de mostanra karnyújtásnyira került a cél.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .