Tüneményes pillanatképek a két hónapos Archie Harrison Mountbatten-Windsor életéből

Pár nappal ezelőtt lett két hónapos a királyi család legkisebb tagja, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, melyet az uralkodóház a trónörökös keresztelőjével ünnepelt. Egy kis pihenő után a csöppség tegnap részt vett édesapja és Vilmos herceg póló meccsén. Az események apropóján fotós válogatást készítettünk Archie életének eddigi megörökített pillanataiból.

Az első fotók egyike…

A fehér pólyába bugyolált újszülöttet születése után két nappal, május 8-án mutatta meg a világnak Meghan és Harry. A pici arcát csupán pillanatokra láthatta a nagyérdemű szülei karjaiban, de ennyi idő is elegendő volt ahhoz, hogy elérzékenyüljünk az édes arcocskától.

…és a bemutatkozás

Harry herceg és Meghan hercegné először állt a kamerák elé a kis Archie-val, aki jól láthatóan végigaludta a pár perces hivatalos megjelenést. Szerintünk nagyon kedves ez a fotó a családról.

A nagy találkozás

Miután a hercegi pár megmutatta a nagyvilágnak újszülöttjét, Erzsébet királynő is meglátogatta a kis jövevényt. A hivatalos találkozást követő órákban hozta a pár nyilvánosságra a kicsi nevét.

Apró lábak

A betakart kis lábakról készült kép anyák napjára készült. Ez volt Meghan első anyák napi ünnepe, a fenti fotóval pedig az édesanyák előtt tisztelgett a hercegné.

Apa keze mögé bújva

Habár a hercegi pár nem szívesen mutatja meg babáját a nagyközönségnek, apák napján egy igazán szívet melengető fotóval kedveskedtek a rajongóknak.

Családi körben a keresztelő napján

Szűk családi körben, július 6-án került sor Archie Harrison Mountbatten-Windsor keresztelőjére a Szent György kápolnában. A különleges alkalomról készült képen többek között Károly, Kamilla, Meghan édesanyja, Vilmos és Katalin is szerepel.

A legféltettebb kincs

A fenti fotó szintén a keresztelő alkalmából készült. A megható pillanatot megörökítő képen, – amit a Sussex Royal Instagram-oldalán tettek közzé – Meghan és Harry fogja közre a kis Archie-t.

Pólómeccsen

Július 10-én tartották meg a wokinghami Billingbear Polo Clubban azt a jótékonysági lovaspóló meccset, melyen Harry és Vilmos herceg egymás ellen játszottak. Az eseményen nemcsak a rajongók, de a testvérek gyerekei, köztük Archie is részt vett.

Anyához bújva

Archie a pólómeccs alatt édesanyja karjaiban aludt, ennek ellenére Harry herceg biztosan örült fia élete első „pólós” részvételének.

 

Összeállította: L. J.

Képek: Getty Images, instagram.com/sussexroyal