Hírességek, akik az ismertség előtt egészen mással foglalkoztak

Még a hírnév sem jön azonnal, ezért sztárjaink kénytelenek voltak pályájuk elején valami egészen mással megkeresni a kenyérrevalót. Van köztük, aki jégkrémet árult, hullát sminkelt, esetleg orvosként vagy ügyvédként praktizált.  

Brad Pitt

Brad Pitt, mielőtt – szerencsére – színésznek állt, limuzinsofőrként dolgozott, strippereket szállított legénybúcsúról legénybúcsúra, sőt, csirkének öltözve népszerűsítette az egyik amerikai étteremláncot.

Whoopi Goldberg

Az Apácashow sztárjának egészen bizarr foglalkozása volt: sminkesként dolgozott egy hullaházban. A színésznő egészen 1985-ig tette mindezt, azóta komikaként rengetegszer bizonyított.

Walt Disney

Mielőtt felépítette mesebirodalmát, Mickey egér legendás megalkotója szerkesztő volt egy újságnál. Állítólag az volt a panasz ellene, hogy nem elég kreatív, és nincsenek jó ötletei. Pedig!

Harrison Ford

A sármos sztár asztalosként kezdte a pályáját. Az első alakítása után egy rövid időre feladta a bizonytalannak tűnő filmes karriert, és visszatért eredeti tervéhez. Szerencsére George Lucas felkereste a Star Wars-filmekkel kapcsolatban.

Ken Jeong

A Másnaposok veszélyesnek tűnő humorbajnoka, Ken Jeong korábban orvosként dolgozott. A sors fintora, de legalábbis furcsasása, hogy első munkájában éppen egy orvost alakított.

Andrea Bocelli

Ki gondolná, hogy napjaink egyik legjobb férfi énekese ügyvédként képzelte el az életét? Bocelli a pisai egyetemen végzett, és 34 éves korában döntött az énekesi pálya mellett.

Madonna

A pop nagyasszonya zenei karrierje előtt fánkokat sütött, de nem végezte jól a munkáját, ezért kirúgták.

Beyoncé

Talán már a fodrászüzletben is dúdolgatott a népszerű énekesnő, ahol az volt a dolga, hogy felsöpörje a hajat a padlóról.

Julia Roberts

Bizonyára alaposan felfutott annak a jégkrém-nagykereskedőnek az üzlete, akinél Julia Roberts mint jégkrémárus dolgozott.

George Clooney

George Clooney cipőket árult. Fogadni mernénk, hogy a női cipők jobban fogytak a keze alatt. De ez csak egy erős tipp.

 

Újrakezdeni sosem késő. A 2018/2. Nők Lapjában Sorsfordítók címmel hétköznapi emberek meséltek arról, hogyan vett új irányt az életük a karrierváltás után.

Összeállította: M. M.

(huffingtonpost.com)

Fotók: Pinterest