Szívhez szóló fotókon a brit királyi család tagjai, akik 850 árva gyereket láttak vendégül

Hihetetlenül emberséges gesztust tett Vilmos és Harry herceg, valamint Katalin hercegné azzal, hogy katonai árvák számára nyitották meg a Buckhingham-palotát. A teadélutánon minden a kicsik szórakozását szolgálta, akikről szívmelengető képek készültek.

Ahogy annak idején Diana hercegnének is szívügye volt az elesettek megsegítése, Vilmosnak és Harrynek is nagyon fontos a jótékonykodás. Mivel a hercegek jól tudják, milyen szörnyű érzés fiatalon elveszíteni egy szülőt, kiemelt figyelmet fordítanak rá, hogy a hasonló cipőben járók kínjait enyhíthessék. Katalin hercegnével karöltve legutóbb 850 olyan gyereket láttak vendégül a Buckhingham-palotában, akiknek az édesapja vagy az édesanyja katonaként, a hazája szolgálata közben vesztette életét. Egy teadélutánt rendeztek a számukra, amelynek során minden az ő szórakozásukat szolgálta. A cél az volt, hogy az esemény összehozza ezeket a csonka családokat, akik hasonló traumán mentek keresztül, és így segíteni tudjanak egymásnak a gyász feldolgozásában.

A mókázásban Harry és Vilmos herceg, illetve Katalin hercegné is partnerek voltak, a róluk készült képek pedig azt bizonyítják, hogy egy jó uralkodónak csak egy igazi ismérve van: az embersége.

Mennyi gyerek!

Légibemutatót is rendeztek számukra

@royalairforceuk dropped into the party at Buckingham Palace. View the gallery to watch parachuters land on the lawn outside the palace.

Kensington Palace (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés,

Katalin hercegné szívesen beszélgetett a kicsikkel

Vilmos herceg reméli, hogy a teadélután összehozza a hasonló traumát átélt családokat

Harry herceg egy igazi mókamester

Nem csak a gyerekek szórakoztak jól

Szöveg: F.R.

Fotó: Instagram, Pinterest