Végre napvilágot láttak a 2017-es Pirelli naptár képei

A Pirelli naptár évről-évre igyekszik önmagát felülmúlni, a mi véleményünk pedig az, hogy az idei, 40 feletti hírességekről készült sorozatuk az eddigi legbeszédesebb. Ha kíváncsiak vagytok, miért, tartsatok velünk és nézzétek meg a naptár képeit és egy videót is a kulisszák mögül!

Nem is olyan rég kaptunk ízelítőt abból, hogy a Pirelli naptár – szakítva a hagyományokkal –, 40 év feletti színésznőkkel kívánja hirdetni a pozitív testképet és az önelfogadást, most azonban Peter Lindbergh, Párizsban végre bemutatta a teljes 2017-es kalendáriumot!

A német fotós hangsúlyozta, hogy nem egy tökéletes testeket bemutató naptár megalkotása volt a célja, sokkal inkább arra törekedett, hogy megragadja ezeknek a nőknek az érzékenységét, és úgy lecsupaszítsa a lelküket, hogy a meztelennél is pőrébbnek tűnjenek – innen ered a kollekció elnevezése is, ami egyszerűen csak Emotional (Érzelmes) címet viseli.

A sorozathoz olyan színésznők adták arcukat, mint Jessica Chastain, Penelope Cruz, Nicole Kidman, Rooney Mara, Helen Mirren, Julianne Moore, Lupita Nyong’o, Charlotte Rampling, Lea Seydoux, Uma Thurman, Alicia Vikander, Kate Winslet, Robin Wright, és  Zhang Ziyi, de különleges vendégként a Moszkvai Egyetem egyik professzora, Anastasia Ignatova is feltűnik a képeken.

Nekünk nagyon tetszik az üzenet, amit a képek hordoznak, bízunk benne, hogy elér mindenkihez, akinek szüksége van rá.

Nicole Kidman

Julianne Moore

Uma Thurman


Ha hozzánk hasonlóan nem tudtok betelni a témával, akkor pillantsatok be a kulisszák mögé is. ;)

Szöveg: D.A.

Fotó: instagram.com/therealpeterlindbergh