Bizonyított tény, hogy az apáknak nemcsak az érzelmi nevelésben van fontos szerepük, a gyerekek értelmi fejlődésére is hatással vannak – erről a friss Nők Lapjában tudhattok meg többet. Online most a hírességek háza táján néztünk körbe, hogy mi a helyzet apa-gyerek fronton, és elragadó képekre bukkantunk.

David Beckham

david-beckham

David Beckham számára a család az első, három fiával is gyakran szervez apa-fiú programokat, de kislányával is rengeteg időt tölt, amitől a hölgyek általában cseppfolyósra olvadnak. :)

Vilmos herceg

vilmos-herceg

Egyelőre a királyi család ritkán jelenik meg a kis Charlotte hercegnővel, viszont György herceg gyakran tűnik fel apukája oldalán a nyilvánosság előtt is.

Brad Pitt

brad-pitt

Angelina Jolie-nak két örökbefogadott gyermeke volt, amikor Brad Pittel egymásba szerettek, de nem sokkal ezután tovább bővült a család még négy fővel, időközben pedig Brad a saját nevére vette az adoptált csemetéket is, akikkel gyakran ruccannak ki közösen.

Chris Hemsworth

chris-hemsworth

Chris Hemsworth a képernyőn mindig nagyon erős, nagyon kemény férfiak bőrébe bújik, de az életben kenyérre lehet kenni, főleg, ha három gyermekéről van szó.

Neil Patrick Harris

neil-patrick-harris

Neil Patrick Harris és párja mindenben benne vannak, ha a ikreikről van szó, legyen szó halloweeni cukorkagyűjtésről, vagy családi kirándulásról.

Ben Affleck

ben-affleck

Ugyan Ben Affleck és Jennifer Garner házassága nem végződött happy enddel, a színész egyenesen odáig van a gyerekeiért, akikkel gyakran szervez közös programot.

Adam Sandler

adam-sandler

Adam Sandler igazi lányos apa, akit egy kis bájolgással könnyen le lehet venni a lábáról. Ha kell, díjkiosztókra viszi a gyerekeit, de nagyobbik lánya már több filmjében is szerepet kapott.

Bruce Willis

bruce-willis

Aki nem csak Amerikát, hanem már a világot is megmentette, megérdemli, hogy a lányaival töltse a szabadidejét. Bruce Willis pedig szófogadó családapa. ;)

Ashton Kutcher

ashton-kutcher

Ashton Kutcher ki nem adná a kezéből kislányát, hiába van a közelben a felesége és az anyósa is. Nincs rá szó, mennyire aranyosak együtt.

Jimmy Fallon

jimmy-fallon

Valószínűleg csupa kacagás és bolondozás lehet az élet egy olyan apával, mint Jimmy Fallon.

Szöveg: D. A.

Fotó: Instagram/davidbeckham, Instagram/kensingtonroyale, Instagram/chrishemsworth, Instagram/nph, dailymail.co.uk, popsugar.co.uk, Instagram.com/brucewillisbw, pagesix.com, Instagram/jimmyfallon