Közeleg az anyák napja, de még nem tudjátok, mit ajándékozzatok az édesanyátoknak? 5 olyan ötletet ajánlunk, melyek garantáltan felejthetetlen élménnyel gazdagítanak benneteket!

ajándék

Töltsetek együtt több időt!

Anyák napja alkalmából utazzatok valahová a hétvégére! Belföldön is rengeteg szép hely van, amit felfedezhettek – az arborétumok ilyenkor tavasszal például gyönyörűek –, de egy külföldi kiruccanás is szóba jöhet, hiszen a fapados járatokra már szinte fillérekért lehet jegyet foglalni.

Lazításra fel!

Mit szólnátok, ha egy anya-lánya program keretében wellnessezni mennétek? A legtöbb szálloda anyák napjára hirdet efféle programcsomagokat, de ha nem is sikerül pont most vasárnapra szállást foglalni, akár későbbre is tolhatjátok a közös relaxálást, biztos, hogy az édesanyátok máskor is örülni fog a kényeztetésnek. Persze addig egy kis aprósággal azért köszönthetitek a szülőket, nehogy azt higgyék, elfeledkeztetek róluk.

Nosztalgia mozizás

Meglephetitek az anyukákat egy felejthetetlen mozizással is, a legtöbb helyen ugyanis már bérelhető privát moziterem ­– például a Lurdy Házban vagy a Corvin Moziban is –, amelyet 1-2 órára teljesen kisajátíthattok. Itt ugyan csak saját készítésű videókat lehet nézni, de ha azokból csinálnátok egy montázst – például a régi ballagásokból, családi eseményekből, esküvőkből ­–, annak biztosan nagy sikere lenne.

Adrenalinbombák

Azokat az édesanyákat, akik szeretik az extrém élményeket, ejtőernyőzéssel, quadozással, helikopter-szimulációval, segway-túrával, vagy felnőtteknek szóló kalandpark belépővel is köszönthetitek. Konkrétumot nem ajánlunk, ugyanis az interneten számos ilyen programra bukkanhattok, a lényeg, hogy időben gondoskodjatok az időpontfoglalásról, és egyeztessétek is édesanyátokkal az időpontot.

Magazin-előfizetés

Akár Nők Lapja magazin előfizetéssel is meglephetitek édesanyátokat, sőt, a Nők Lapja egyéb kiadványait, a Pszichét, a Konyhát vagy az Ezotériát is megrendelhetitek neki. ;)