Így játszanak a kilókkal a hollywoodi hírességek.

Renée Zellweger szabályosan besokallt a Bridget Jones-filmek kedvéért felhalmozott tizennégy pluszkilótól. Eszement jégdiétával nádszálkarcsúvá fogyasztotta magát: cukormentes jégkásán és jeges vizen élt. Mivel a jeget az emésztéshez a szervezetnek először fel kell melegítenie, a többletmunka felpörgeti az anyagcserét, mely fogyást eredményez.

Mila Kunis, Natalie Portman és Anne Hathaway is könyörtelen diétába és edzésbe kezdtek: Mila és Natalie a Fekete hattyú (2010) balerinájának, Anne pedig A nyomorultak (2012) Fantine-jának megformálásáért fogyott csontsoványra. A fáma szerint csupán napi 500 kalóriát vittek be a szervezetükbe, Anne pedig mindemellett göndör hajzuhatagának is búcsút intett a szerep kedvéért.

sztárok fogyókúraChristian Bale pedig igazi átváltozóművész, teste sanyargatását profi módon űzi: A gépész (2004) főhősének megformálásáért harminc kilót fogyott, a Batman: Kezdődik (2005) című filmben már izmos denevéremberré változott, majd A harcos (2010) drogfüggő exbokszolójaként ismét csont és bőr figuraként láthattuk a filmvásznon. Elmondása szerint diétája kávéból és almából állt. Ám az Amerikai botrány (2013) főszerepében már igen méretes sörhassal tűnik fel – rajongói nagy meglepetésére.

Képek: Europress, Thinkstock