Konyha
Így készül a legnépszerűbb retró süti: a majomkenyér vaníliasodóval
A majomkenyér sütemény eredetéről nem sokat tudunk, egyes források szerint először az 1950-es években egy amerikai női magazinban közölték a receptjét. Az élesztős tésztát általában kuglóf formájában sütik meg és forrón kell elfogyasztani, tépegetve. Aki szereti, tehet bele 5-8 dkg mazsolát is, a rétegek közé szórva.
Nők Lapja2 perc
Sós karamelles-fehér csokoládés macaron az új Nők Lapja Konyha Desszertből
A macaron eredetileg olasz desszert, de a francia cukrászoknak köszönhetően vált világhírűvé. A látványos, mégis egyszerűen elkészíthető aprósüteményt sokféleképpen elkészíthetjük, a Nők Lapja Desszert legújabb számában mi egy sós karamellás változatot kreáltunk.
Nők Lapja2 perc
Mennyei sütemények családi ünnepekre a Nők Lapja Konyha Desszert új számában
Idei első lapszámunkat a legfinomabb sós és édes vendégváró süteményeknek szenteltük. A húsvéti habos finomságok mellett többek között „mentes desszertek”, szülinapi torták és isteni esküvői édességek receptjeivel töltöttük meg a magazint. Sütögetésre fel!
Nők Lapja2 perc
93 tavaszi recept és húsvéti finomságok a márciusi Nők Lapja Konyhában
Csak úgy hemzseg a frissességtől magazinunk márciusi száma, hiszen minden egyes oldalt a zsenge finomságoknak és a könnyű falatoknak szenteltük. Fejedelmi húsvéti reggelik, isteni töltött húsok, varázslatos medvehagymás receptek vagy a leghabosabb torták? Laktató és izgalmas receptekből nem lesz hiány a lapban. Jó sütögetést kívánunk!
Nők Lapja2 perc