A gyerekek válogatósak, azonban egy néhány ügyesen tálalt finomsággal könnyen ki lehet őket cselezni. Májusi számunkban remek recept-tippeket találtok ehhez!

NLKO-nyitó

Habár a gyereknapra még közel egy hónapot várni kell, úgy döntöttünk, hogy mi májusban minden nap a kicsiket ünnepeljük! 16 oldalas összeállításunkban olyan finomságokkal készültünk, melyek mellett még a legválogatósabb gyerekek sem tudnak szó nélkül elmenni – lesznek itt levesek, tészták, sőt, sütemények is gyerekbarát kivitelben.

Persze nem hagyhatjuk figyelmen kívül azt sem, hogy beköszöntött a tavasz, ennek jegyében Hernyák Tomi újkrumpliból készített finomságokkal, Urbán Gábor pedig epres és cseresznyés desszertekkel varázsol el mindannyiunkat, de a szezon kedvencével, a spárgával is foglalkozunk, Tobai Róbert azt mutatja meg, hogy a krémlevesen túl is van élet.

NLKO-hangoló-belső-kép

Jó hírünk is van! Azok, akik hiányolták áprilisi számunkból a 160 grammos diéta rovatot, most ismét elkezdhetik számolgatni a szénhidrátok számát, Vrábel Kriszta öt olyan receptet is mutat, melyek segítségével a diétás étrendet egyszerre lehet változatossá és finommá tenni.

Tepsis hús receptjeinkkel a hétvégi ebédre hangolódunk, itt az ideje, hogy a rántott húst elfelejtve egy kicsit más vizekre is elevezzünk. Emellett beavatunk titeket a rizottó és a kuszkusz elkészítésének titkába is, melyekből egy hosszú munkanap után tökéletes – és gyors – vacsora készíthető.

Ha kellőképpen felcsigáztunk benneteket májusi számunk ízelítőjével, keressétek a lapot az újságárusoknál, vagy kattintsatok az mc.hu oldalra, ahol nyomtatott kiadványaink mellett digitális magazinjainkra is előfizethettek!

Szöveg: D. A.

Fotó: Thinkstock