Minden átmenet nélkül beköszöntött a jó idő, így valószínűleg a legtöbben már azon dolgoznak, hogy nyárra formába hozzák magukat. Nekik készültünk néhány finom fogyókúrás recepttel, de a torták szerelmeseinek és a húsimádóknak is tartogatunk jobbnál jobb ötleteket.

NLKO 2016 április címlap

Szeretnétek a családot valami finom fogással lenyűgözni? Tobai Róbert nyújt ebben segítő jobbot, sajtos receptjeivel ugyanis nem lehet nagyon mellényúlni, ahogyan Hernyák Tomi hagymás fogásaival sem – valószínűleg nem is hinnétek, milyen sokoldalúan használható a tavasz kedvence zöldsége.

És ha már tavasz, gondoltunk azokra is, akik szeretnének a vonalaikra vigyázni, Vrábel Kriszta könnyű ebéd és vacsora tippjeivel, valamint Nagy Tünde laktató salátáival önsanyargatás nélkül lehet belevágni a fogyókúrába.

NLKO 2016 április ajánló oldalpár5

Szó szerint hab a tortán, hogy a levesek és főfogások mellé mennyei tortareceptekkel is készültünk, Urbán Gábor olyan látványos süteményeket mutat nektek, amelyeket bármelyik szülinapra vagy évfordulóra elkészíthettek, és ehhez még csak Michelin-csillagos séfnek sem kell lennetek.

Ha kellőképpen felcsigáztunk benneteket az új számunk ízelítőjével, keressétek a lapot az újságárusoknál, vagy kattintsatok az mc.hu oldalra, ahol nyomtatott kiadványaink mellett már digitális magazinjainkra is előfizethettek!