Az életmódváltó program nemcsak a résztvevők életét változtatja meg, hanem a családjukét és a körülöttük élőkét is, a jó példa ugyanis ragadós. Rendkívül inspiráló volt látni, ahogy versenyzőink kivirultak attól, hogy hónapról hónapra csinosodtak és erősödtek. Ezzel a fél évvel mindannyian nyertek, de az eredmények alapján győzteseket is hirdettünk, most ők mesélnek az élményeikről.

1. helyezett

DR. MAGYARNÉ SZILVA MONIKA (55)
Debrecen, tanítónő
– Az életmódváltás számomra minden tekintetben pozitív és sikeres volt; 15,5 kilogrammot sikerült fogynom, és mellé nyertem egy egészségesebb rutint. Nemcsak formálódtam, de erősödtem és energikusabb is lettem. A hőhullámok mennyisége csökkent, a székrekedésem sokat javult, kisebb lett a tokám, és a gyakori fejfájásom szinte teljesen megszűnt. Az életmódváltásban csatlakozott hozzám a férjem is, ő tíz kilót fogyott, ugyanazokat a finomabbnál finomabb, egészséges, rostdús ételeket esszük, és együtt sportolunk. A tornák időtartamát alkalmanként ötven percre növeltük, figyelünk arra, hogy mindennap meglegyen legalább tízezer lépés, rengeteget biciklizünk, hétvégén nordic walkingozunk vagy túrázunk.
Lelkileg is megerősödtem, sokkal pozitívabban gondolkodom, és magabiztosabb lettem. Ebben óriási szerepe volt a környezetemből jövő dicséreteknek, elismeréseknek, de sokat tettek hozzá az életmódváltó találkozók, online megbeszélések, a Facebook-csoportunkban megjelenő posztok és a többiekből áradó pozitív energia is. Hihetetlen, hogy hat hónap alatt ennyi jó dolog történt velem! Ha ezt valaki más mesélné, el sem hinném! A program elején a belgyógyász véleménye, miszerint a teherbírásom egy nyolcvanéves emberének felel meg, nagyon elkeserített, de sok erőt is adott ahhoz, hogy változtassak, és keményen dolgozzak. Nemrég egy komoly emelkedőn tekertem felfelé, korábban neki sem mertem volna indulni. Most sikerült tudatosan erőt gyűjtenem, jó erősen megfogtam a bicikli kormányát, és azt mondtam magamnak, hogy igenis meg tudom csinálni, határozottan, energikusan. ­Sikerült! Nagyon büszke voltam magamra, azt hiszem, mégis igaz az a mondás, hogy minden fejben dől el. A mostani leleteim már egészen mást mutatnak, mint áprilisban; a testtömegindex értéke és a derékkörfogat alapján a korábbi túlsúlyomat leadtam, a terhelhetőségem jelentősen javult, a vérvétel eredménye tökéletes, a koleszterinszintem a normál tartomány közepén van.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .