A Família Kft. nagypapája nemrégiben ünnepelte 95. születésnapját. 1957-ben szerezte a diplomáját Rózsahegyi Kálmán színiiskolájában, legutóbb a Toxikoma és az Unoka című filmben és a Pepe vígjátéksorozatban játszott. A nagy népszerűségnek örvendő színművész örömmel osztotta meg a Nők Lapjával hét fontos napját.

Elvárás túlteljesítve

Hét hónapra születtem meg annak idején. Nagy volt a riadalom, általános volt a vélemény, hogy nem vagyok életképes, legfeljebb óráim lehetnek hátra e földi világból. Előre elsirattak. Ennek éppen ma van kilencvenöt esztendeje. Szóval az első jóslat velem kapcsolatban nem vált be, és sikerült némiképpen túlteljesítenem az akkori várakozást. Sőt, ha már ennyi sikerült, akkor szeretném még valamennyivel megtoldani az eddigieket is.

Az első próbatétel

Az anyukám, és főleg a nagymamám, a széltől is óvtak. Ennek az lett a következménye, hogy amikor tízéves koromban bekerültem a gimnáziumba, én voltam ott a legesetlenebb gyerek. Egyszerre kellett megtanuljak beágyazni, cipőt tisztítani, főzni, rendet tartani, varrni, takarítani, mosni, vasalni. Keserves hónapok következtek, amíg sok-sok kudarc után kezdtem magamra találni. A mai napig hálás vagyok az ottani gyerekeknek és tanároknak, mert az életre neveltek.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .