A Nők Lapja 2021/32. számának Szépség rovata.

Bőrünk és hajunk szépségének és egészségének megőrzésében kiemelkedően fontos szerepet játszanak a vitaminok és ásványi anyagok, ám nem mindegy, milyen formában alkalmazzuk őket.

Ma már nemcsak a bőrápolók, hanem a táplálékkiegészítők között is számtalan olyan terméket találni, amely ragyogó arcbőrt, erős hajat, körmöket ígér. Ráadásul a különböző vitaminok a külső alkalmazásra szánt krémekben és szérumokban is megjelentek. Nem csoda hát, hogy a nagy bőségben összezavarodunk. Lássuk, a népszerű csodaszerek közül melyeket érdemes szedni, melyek krémekben igazán hatékonyak, végül pedig melyek azok, amelyek külsőleg és belsőleg is eredményesen szépítenek.

Szedjük mindennap vagy kúraszerűen!

Omega-3 zsírsavak

A mai napig a mediterrán diétát tartják a hozzáértők a világ egyik legegészségesebb étrendjének.  Omega-3 zsírsavak bőséggel jelen vannak benne, hiszen a halfogyasztás rendszeres része az ottani életmódnak. A többszörösen telítetlen omega-3 zsírsavak a „jó” zsírok közé tartoznak. Jelentős gyulladáscsökkentő hatásukkal hozzájárulnak a bőr egészségéhez is, emellett egyensúlyban tarthatják a faggyútermelést, gondoskodnak a bőr megfelelő belső hidratálásáról, csökkenthetik a pattanásosságra való hajlamot.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .