A Nők Lapja 2021/19. számának Szépség rovata.

Ha már próbálgatjuk otthon a fürdőruháinkat, fordítsunk nagyobb figyelmet a testápolásra! Az alábbi mechanikai és kémiai módszerekkel segíthetünk bőrünknek megújulni és fellélegezni.

Testradír – hogyan, milyen gyakran?

A testradír az egyik legismertebb és legközkedveltebb termék, amivel a testünk bőrét megszabadíthatjuk az elhalt hámsejtektől. A radírozás mechanikai: a testradírban lévő apró darabkák segítenek a bőr felfrissítésében. A környezetünkre tekintettel válasszunk olyat, amelyikben természetes eredetű szemcsék vannak: ezek lehetnek magőrlemények, cukor- vagy sószemcsék. A testradírt mindig nedves bőrön alkalmazzuk. Álljunk a zuhany alá, majd törölközővel itassuk fel a felesleges vizet a testünkről, és jöhet a bedörzsölés! A lábfejünknél kezdjük, majd körkörös mozdulatokkal haladjunk felfelé. Ahol vékonyabb a bőrünk, mint például a dekoltázs tájékán, legyünk óvatosak. A termék lemosása után, a zuhanyzás befejeztével mindig használjunk testápolót – az elhalt hámsejtektől megszabadított bőrön nagyon szépen fel fog szívódni a krém. Hetente maximum egyszer-kétszer radírozzunk.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Ízelítő a cikk tartalmából
További tippek a cikk folytatásában!
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .